babajaga Napisano Czwartek o 23:47 Zgłoś Napisano Czwartek o 23:47 Hej, byłam w USA i zapomniałam zabrać ze soba słuchawek. Chciałam je wysłać paczka do siebie do Polski jak najszybciej wiec myślałam o wysyłce lotniczej ale za każdym razem jak opisuje zawartość pisze, że to jest to przedmiot zakazany. Dodatkowo wysyłam w tej paczce pare swetrów. Macie może jakieś doświadczenie? czym wysłać co takiego? czy może nie przyznawać się, ze są tam słuchawki? Cytuj
andyopole Napisano Piątek o 01:23 Zgłoś Napisano Piątek o 01:23 Słuchawki maja swoją bateryjkę? Cytuj
andyopole Napisano Piątek o 02:19 Zgłoś Napisano Piątek o 02:19 Dlatego pytam. Jeżeli nie są to jakieś Bose czy inne Telefunkeny za kilkaset dolarów to machnalbym ręką. Urządzenia z bateryjka też można wysyłać pod warunkiem że to nie będzie passenger aircraft. Trzeba tylko nalepic odpowiednią nalepkę na pudełku. UPS wozi takie rzeczy ale wracając do mojego drugiego zdania... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi