katlia Napisano 24 Grudnia Zgłoś Napisano 24 Grudnia 45 minutes ago, mr.stylo said: Czyli można hobbistycznie wydać ok 2000 zł za badania , umówić się na uścisk ręki konsula za 330 USD i zostać z niczym . ( spełniając wszelkie wymogi otrzymania wizy) DOBRE ! Witaj w pomaranczowej Ameryce. Z drugiej strony, w US prezydent jest czesto nazywany "TACO" -- Trump Always Chickens Out... wiec mozliwe ze z tej akcji tez beda nici...(ja raczej tak sadze, nota bene. Poczekamy, a sprawy potocza sie spokojnie dalej.) Cytuj
Xarthisius Napisano wczoraj o 18:38 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 18:38 On 12/23/2025 at 7:23 AM, Xarthisius said: Nie slyszalem tez jeszcze o zadnych nowych zaproszeniach ma luty Dzisiaj poszly pierwsze zaproszenia na luty. Jak to maja w zwyczaju ida alfabetycznie po kodach ambasad, wiec WRW bedzie pewnie pod koniec tygodnia/na poczatku przyszlego. Cytuj
mr.stylo Napisano wczoraj o 22:47 Zgłoś Napisano wczoraj o 22:47 4 godziny temu, Xarthisius napisał: Dzisiaj poszly pierwsze zaproszenia na luty. Jak to maja w zwyczaju ida alfabetycznie po kodach ambasad, wiec WRW bedzie pewnie pod koniec tygodnia/na poczatku przyszlego. A dopisek jest w zaproszeniu ? ,, Z Dolarami zapraszamy ale wizy i tak nie damy" Cytuj
julenskop1 Napisano 22 godziny temu Zgłoś Napisano 22 godziny temu hej:) pytanko, bo ciężko mi znaleźć jednoznaczną odpowiedź, a trochę już wariuję - czy czekając na wizytę w ambasadzie po wygranej mogę turystycznie wybrać się do USA na ESTA? Cytuj
Xarthisius Napisano 19 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 19 godzin temu 2 hours ago, julenskop1 said: hej:) pytanko, bo ciężko mi znaleźć jednoznaczną odpowiedź, a trochę już wariuję - czy czekając na wizytę w ambasadzie po wygranej mogę turystycznie wybrać się do USA na ESTA? Mozesz. Dopoki nie dostaniesz wizy imigracyjnej, wczesniej wydane wizy nieimigracyjne (i autoryzacja ESTA) sa ciagle wazne. Cytuj
aedaem2 Napisano 9 minut temu Zgłoś Napisano 9 minut temu Witam Czy warto umówić się na badania lekarskie jeszcze przed zaproszeniem na interview? Obawiam się, że mogę nie mieć wystarczająco czasu na wszystkie badania ze względu na moją pracę. Z tego co czytam na wyniki mogę czekać nawet tydzień a same badania to 2 dni. Lepiej badania wykonać w Krakowie czy Warszawie? Bliżej mi do Krakowa Badania są ważne pół roku? czyli robiąc je końcem stycznia powinny być nadal ważne. Mój numer 15xxx aplikuję razem z żona. lista rzeczy potrzebnych na badania: numer sprawy kod kreskowy ds260 4 zdjecia formatu Polskiego paszportu? e-mail adres w stanach opłata 350zł Coś jeszcze brakuje? p.s. wiem, że nie mam gwarancji otrzymania zaproszenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi