Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 24.07.2026 o 14:19, Xarthisius napisał:

Zastanow sie chwile nad swoim pytaniem. Jako podpowiedz dodam, ze to forum odwiedza moze ulamek procenta wygranych, a w tym watku jest kilka osob ktore pisalo jaki maja CN I skad czekaja na zaproszenie...

Świętai imprezy sezonowe

Od 5 maja ( bo w tym dniu się już prawie witałem ze św Piotrem) z niczym nie jestem na bieżąco , tak że to i owo w tym wątku też mi uciekło . Ten skok na 47500 spowodował chyba u mnie szok w stylu, że może coś by z tej GC i było mimo iż tak serio prawie pochowałem ten temat na skutek pauzy i pełzania numerów cutoff .

Napisano

Czy wiadomo kiedy piwinny pojsc ostatnie zaproszenia na rozmowe w WRW? Chcemy ogarnac na szybko slub, a noz sie uda. Czy jesli zmienilabym nazwisko po slubie musze tez na szybko wyrobic nowy paszport i uaktualnic dane w ds260, Tj nazwisko, paszport, stan cywilny?Czy jesli terminy beda napiete jest mozliwosc przyjsc na wizyte z nowym paszportem bez aktualizacji moich danych w ds260 i wyjasnic wszystko na rozmowie? Nr eu39xxx

Napisano
Godzinę temu, franz_maurer napisał:

Ja bym proponował zostawić swoje nazwiska (my tak zrobiliśmy) żeby nie tracić czasu na wyrabianie nowych dokumentów do momentu rozmowy. 

Tak to tez dobre rozwiazanie. Zalezy jak czasowo sie ugra. Zobaczymy.

Napisano (edytowane)
3 hours ago, Devon8 said:

Czy wiadomo kiedy piwinny pojsc ostatnie zaproszenia na rozmowe w WRW? Chcemy ogarnac na szybko slub, a noz sie uda. Czy jesli zmienilabym nazwisko po slubie musze tez na szybko wyrobic nowy paszport i uaktualnic dane w ds260, Tj nazwisko, paszport, stan cywilny?Czy jesli terminy beda napiete jest mozliwosc przyjsc na wizyte z nowym paszportem bez aktualizacji moich danych w ds260 i wyjasnic wszystko na rozmowie? Nr eu39xxx

W normalnym trybie najblizsze 3 tygodnie bylby ostatnim terminem. Uaktualnic DS-260 i tak bys musiala bo pojawia Ci sie nowy dependent, ktory musi tez wypelnic swoj DS-260. Nazwisko, czy numer paszportu to akurat detal w tym wszystkim...

Edytowane przez Xarthisius
Napisano

Heh no tak przy standardowym trybie ... a wiadomo jak jest :rolleyes: Tak wiem ze po slubie musze dodac nowa osobe z uzupelnionym ds260, no nic zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie.