Xarthisius Napisano 15 Czerwca Autor Zgłoś Napisano 15 Czerwca (edytowane) 17 hours ago, uuu123 said: Cześć, mój numer sprawy jest w okolicach 20,9XX i nadal nie otrzymałem zaproszenia na rozmowę. Czy jest tu ktoś z numerem wyższym niż 20 000, kto dostał już e-mail z terminem rozmowy? AFAIK WRW nie wyslala wogole zaproszen na lipiec i juz raczej tego nie zrobia. W czerwcu cutoff dla EU byl 20k, wiec nie mogli go przekroczyc. Potencjalne zaproszenia na sierpien beda wyslane po publikacji nowego biuletynu. Edytowane 15 Czerwca przez Xarthisius Cytuj
Xarthisius Napisano 16 Czerwca Autor Zgłoś Napisano 16 Czerwca (edytowane) EU 29,000 na sierpien https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-july-2026.html Edytowane 16 Czerwca przez Xarthisius Cytuj
krychu280 Napisano 16 Czerwca Zgłoś Napisano 16 Czerwca 19 godzin temu, Xarthisius napisał: AFAIK WRW nie wyslala wogole zaproszen na lipiec i juz raczej tego nie zrobia. Wiadomo dlaczego nie wysyłają zaproszeń? Jakaś przyczyna? Cytuj
Kora83 Napisano 16 Czerwca Zgłoś Napisano 16 Czerwca 191xxx, interview 1.06 over 2mc "current" Czy na Twojej rozmowie konsul wspomnial coś od odblokowaniu wiz?Sent from my SM-S916B using Tapatalk Cytuj
krychu280 Napisano 16 Czerwca Zgłoś Napisano 16 Czerwca Godzinę temu, Kora83 napisał: Czy na Twojej rozmowie konsul wspomnial coś od odblokowaniu wiz? Standardowa gadka, że daje 221g ze względu na pauze "chyba że się coś zmieni", to będą pisać maila z instrukcją co dalej nalezy zrobić. Na karteczce wpisane DV PAUSE Cytuj
Xarthisius Napisano 16 Czerwca Autor Zgłoś Napisano 16 Czerwca 4 hours ago, krychu280 said: Wiadomo dlaczego nie wysyłają zaproszeń? Jakaś przyczyna? Nie wiadomo. Jedyne oficjalne potwierdzenie to ktos chcial przekladac interview na lipiec, ale mu ambasada odpisala, ze nie maja "miejsca" w tym miesiacu bez podania przyczyny. Cytuj
furioza123 Napisano 18 Czerwca Zgłoś Napisano 18 Czerwca Czyli mając numer 48xxx możemy już zapomnieć o Ameryce? Cytuj
Xarthisius Napisano 18 Czerwca Autor Zgłoś Napisano 18 Czerwca 3 hours ago, furioza123 said: Czyli mając numer 48xxx możemy już zapomnieć o Ameryce? Biorac pod uwage to, ze najwyzszy numer w EU (pomijajac UK) to 2026EU48282, oraz to ze WRW jest jedna z najbardziej oblozonych ambasad w regionie, 48xxx mialby niestety marne szanse nawet gdyby w tym roku wszystko przebiegalo wzorowo. Cytuj
karadzanski Napisano 18 Czerwca Zgłoś Napisano 18 Czerwca Dzień dobry, jestem tu nowy. Mam 27.1k CN i Warszawa nie wysłała jeszcze nic na 2NL na lipiec. Nadal też nie wiem nic o nowym 2NL na sierpień. Ktoś ma jakieś wieści? Co się dzieję? Cytuj
krychu280 Napisano 18 Czerwca Zgłoś Napisano 18 Czerwca 16 minut temu, karadzanski napisał: Dzień dobry, jestem tu nowy. Mam 27.1k CN i Warszawa nie wysłała jeszcze nic na 2NL na lipiec. Nadal też nie wiem nic o nowym 2NL na sierpień. Ktoś ma jakieś wieści? Co się dzieję? 3 posty wyżej masz odpowiedź.. Na lipiec nie ma zaproszeń do WRW, pewnie w następnym miesiącu będą rozsyłać - w jakiejś tam kolejności Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi