Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
6 minut temu, Kora83 napisał:

Czy jest jesczce dla was sens oplacanie lekarza i inne oplaty,skoro jest juz 20 lipca,i wszystko jest wciaz zawieszone.

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

Do września sporo czasu ...   Z moim CN to nawet za połową września można liczyć na termin interview o ile w ogóle .... 

Napisano
Wiecie co... ja mam numer 48xxx, rozumiem, że moje szanse zostały właśnie pogrzebane w tej loterii?default_sad.png
Ten biuletyn jedt na sierpien,moze wysla na wrzesien zaproszenia,kiedy wyjdzie biuletyn na wrzesien. Poza tym,jesli dostaniesz za miesiac zaproszenie,to bynajmniej bedziesz bardziej pewna,czy jest sens oplacac wszystko. Nie sadze,zeby odblokowali we wrzesniu,tysiace osob czeka na decyzje. Czy dadra rade tylu osobom wydac wize do 30 wrzesnia?

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

Napisano
5 minut temu, Kora83 napisał:

tysiace osob czeka na decyzje. Czy dadra rade tylu osobom wydac wize do 30 wrzesnia?

kwestia tego jak przepisy to traktują (czy rozróżniają )- przyznanie a fizyczne wydanie  wizy .

Napisano
37 minutes ago, furioza123 said:

Wiecie co... ja mam numer 48xxx, rozumiem, że moje szanse zostały właśnie pogrzebane w tej loterii?:(

Tak. Twoja przygoda z DV26, bez wzgledu na to czy zniosa pauze, czy procesy sadowe przyniosa jakis efekt, juz sie skonczyla.

Napisano
9 minutes ago, mr.stylo said:

kwestia tego jak przepisy to traktują (czy rozróżniają )- przyznanie a fizyczne wydanie  wizy .

Needs to be approved by midnight local time. Wszystkie osoby, ktore mialy interview i jedynie pauza stoi im na drodze, moga byc zatwierdzone pewnie w 5 minut, to nie problem. Problemem jest to ze WRW przestala zapraszac nowe osoby.

• Dziękuję! 1
Napisano
19 minutes ago, Kora83 said:

Ten biuletyn jedt na sierpien,moze wysla na wrzesien zaproszenia,kiedy wyjdzie biuletyn na wrzesien. Poza tym,jesli dostaniesz za miesiac zaproszenie,to bynajmniej bedziesz bardziej pewna,czy jest sens oplacac wszystko. Nie sadze,zeby odblokowali we wrzesniu,tysiace osob czeka na decyzje. Czy dadra rade tylu osobom wydac wize do 30 wrzesnia?

Nie. Zaproszenia na wrzesien zaczna wysylac juz dzisiaj/jutro, i tylko osobom z CN ponizej cutoffu.

• Dziękuję! 1