franz_maurer Napisano 14 Września Zgłoś Napisano 14 Września Jak sytuacja, dostal ktos e-mail z ambasady po wznowieniu? Cytuj
annamaria33 Napisano 14 Września Zgłoś Napisano 14 Września (edytowane) U mnie cisza. Nie dostałam też odpowiedzi na maila z tamtego tygodni do uscis z pytaniem o premium delivery i inne opcje odbioru ;( Ciekawa jestem jak reszta? Edytowane 14 Września przez annamaria33 Cytuj
krychu280 Napisano 14 Września Zgłoś Napisano 14 Września Jest klika osób które dostały maila i umówiły się w tym tygodniu już. Czekamy na update.. Większość z osób które piszą że dostały maila są z pozwu ivanov - ale nie wyciągałbym pochopnych wniosków, moze czysty przypadek Cytuj
franz_maurer Napisano 15 Września Zgłoś Napisano 15 Września Dostałem e-mail z zaproszeniem na kolejne interview. Nie jestem z pozwu ivanov ani impact Cytuj
mr.stylo Napisano 15 Września Zgłoś Napisano 15 Września 30 minut temu, franz_maurer napisał: Dostałem e-mail z zaproszeniem na kolejne interview. Nie jestem z pozwu ivanov ani impact Na jaki termin ? Cytuj
annamaria33 Napisano 15 Września Zgłoś Napisano 15 Września (edytowane) Też dostałam maila około 11 z zaproszeniem na dodatkowy interview i pytaniem kiedy jesteśmy dostępni - dzięki wielkie @franz_maurer za info! Odpisałam od razu, że proszę o jakikolwiek termin w tym tygodniu, bo w weekend wyjeżdżamy z Polski i jestem w zaawansowanej ciąży. Dzisiaj mieliśmy jechać na Dolnyslask, więc zwracam bilety, haha. Zobaczymy co to będzie. Czy komuś z Was już odpisali i dostaliście jakieś informacje o dalszych krokach?? Zastanawiamy się czy jest szansa, że na samym interview wbiją wizy czy trzeba będzie zostawiać paszport i czekać na delivery.. Edytowane 15 Września przez annamaria33 Cytuj
franz_maurer Napisano 15 Września Zgłoś Napisano 15 Września Też poprosiłem o przyszły tydzień czekam na odpowiedź. Zastanawiam się czy będą nas sprawdzać jak w innych ambasadach z public charge. Ale no nie wpomnieli o tym w mailu Cytuj
franz_maurer Napisano 15 Września Zgłoś Napisano 15 Września 29 minut temu, annamaria33 napisał: Też dostałam maila około 11 z zaproszeniem na dodatkowy interview i pytaniem kiedy jesteśmy dostępni - dzięki wielkie @franz_maurer za info! Odpisałam od razu, że proszę o jakikolwiek termin w tym tygodniu, bo w weekend wyjeżdżamy z Polski i jestem w zaawansowanej ciąży. Dzisiaj mieliśmy jechać na Dolnyslask, więc zwracam bilety, haha. Zobaczymy co to będzie. Czy komuś z Was już odpisali i dostaliście jakieś informacje o dalszych krokach?? Zastanawiamy się czy jest szansa, że na samym interview wbiją wizy czy trzeba będzie zostawiać paszport i czekać na delivery.. Wizyi imigracja A jak wysłałaś maila z datą kiedy jesteś dostępna dostałaś jakiś e-mail zwrotny? Cytuj
annamaria33 Napisano 15 Września Zgłoś Napisano 15 Września Dostałam Automatic reply: [External] Re: Schedule Your Additional.. że „This inbox is designated for outgoing messages only. No responses will be issued from this address. For questions regarding U.S immigration cases please email support-poland@usvisascheduling.com Czyli odpiszą z innego maila, albo innego automatu też. Pytanie jak szybko odpisują? Co za film Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi