Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
13 minut temu, annamaria33 napisał:

Dostałam Automatic reply: [External] Re: Schedule Your Additional.. że „This inbox is designated for outgoing messages only. No responses will be issued from this address. For questions regarding U.S immigration cases please email support-poland@usvisascheduling.com

Czyli odpiszą z innego maila, albo innego automatu też. Pytanie jak szybko odpisują? Co za film ;) 

Na jaki Dokaldnie mail? Ja zwrotki nie dostałem 

Napisano
11 minut temu, franz_maurer napisał:

Na jaki Dokaldnie mail? Ja zwrotki nie dostałem 

Odpisałam na maila, w tej samej wiadomości i wtedy w oddzielnym maili dostałam taką automatyczną wiadomość. 

pisali: „Please respond to ImmigrantsVisasWarsaw@state.gov via this email to provide the earliest date that you would be available to return for your interview. 

to teraz się zastanawiam czy moja odpowiedź dotarła.. dlatego będę wdzięczna za info ile zajmuje im odpowiedź jak ktoś dostanie ;) 

Napisano (edytowane)

Ja również dostałem zaproszenie na reinterview i nie jestem w stanie stwierdzić czy e-mail który odpisałem dotarł do ambasady ta informacja zwrotna nie jest klarowna.

Napisałem bezpośrednio po naciśnięciu przycisku odpowiedz dostałem informację o zablokowaniu e-maila

Napisałem na ImmigrantsVisasWarsaw@state.gov

I dostałem informację zwrotną 

Re: Schedule Your Additional.. że „This inbox is designated for outgoing messages only. No responses will be issued from this address. For questions regarding U.S immigration cases please email support-poland@usvisascheduling.com

I napisałem na ImmigrantVisasWarsaw@state.gov 

I dostałem zero odpowiedzi 

Edytowane przez aedaem2
  • Dziękuję! 1
Napisano

Dokaldnie, chodzi o te “s” 

ja wysłałem na  ImmigrantVisasWarsaw@state.gov  czyli po prostu odpowiedziałem na maila i brak odp.

wyslalem na 

immigrantSvisaswarsaw@stste.gov to wróciła wiadomość ze nie ma takiego maila 

• Dziękuję! 1
Napisano (edytowane)
1 hour ago, franz_maurer said:

Też poprosiłem o przyszły tydzień czekam na odpowiedź. Zastanawiam się czy będą nas sprawdzać jak w innych ambasadach z public charge. Ale no nie wpomnieli o tym w mailu 

Na wszelki wypadek wypelnij I wez ze soba ten formularz. Wez tez wszystkie documenty, ktore bys uploadowal przy wypelnianiu. Jak nie zapytaja po prostu go nie pokazuj.

Wszystkim innym sugeruje to samo. O tym o jaki formularz/zestaw pytan chodzi wiecej tu 

Edytowane przez Xarthisius
  • Like 1
  • Dziękuję! 1
Napisano
2 godziny temu, aedaem2 napisał:

Ja również dostałem zaproszenie na reinterview i nie jestem w stanie stwierdzić czy e-mail który odpisałem dotarł do ambasady ta informacja zwrotna nie jest klarowna.

Napisałem bezpośrednio po naciśnięciu przycisku odpowiedz dostałem informację o zablokowaniu e-maila

Napisałem na ImmigrantsVisasWarsaw@state.gov

I dostałem informację zwrotną 

Re: Schedule Your Additional.. że „This inbox is designated for outgoing messages only. No responses will be issued from this address. For questions regarding U.S immigration cases please email support-poland@usvisascheduling.com

I napisałem na ImmigrantVisasWarsaw@state.gov 

I dostałem zero odpowiedzi 

Mam to samo...

w odpowiedzi na maila dostałem zwrotkę "Re: Schedule Your Additional.. że „This inbox is designated for outgoing messages only. No re(...)" 

a jak wysłałem na immigrantsvisaswarsaw - to zwrotka serwerowa ze nie ma takiego adresu. 

Niektórzy w ogóle nie dostali żadnej zwrotki.. to jest bardzo ciekawe. 

Napisano
2 godziny temu, Xarthisius napisał:

Na wszelki wypadek wypelnij I wez ze soba ten formularz.

mowisz o nowym public charge, 

i-134 nie drukowac i nie wypełniać? Na telegramie była wzmianka że ktoś wypełniał tylko kilka sekcji z całości dokumentu. 

Napisano

Dostałam maila z zaproszeniem na jutro na z informacją, że „this letter must be presented upon your arrival” i info, że „prior to coming all apolicants listed below are required to select visa pick-up location for the collection of their paszports and visa. In order to register log in to ustraveldocs.com or call 22 307 1361