Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
11 minut temu, annamaria33 napisał:

Dostałam maila z zaproszeniem na jutro na z informacją, że „this letter must be presented upon your arrival” i info, że „prior to coming all apolicants listed below are required to select visa pick-up location for the collection of their paszports and visa. In order to register log in to ustraveldocs.com or call 22 307 1361

Czyli email doszedł, szybko jak już na jutro 

Napisano
11 minut temu, franz_maurer napisał:

Czyli email doszedł, szybko jak już na jutro 

Przyznaje, że po Waszych wiadomościach wysłałam jeszcze jednego maila około 14, w nowej wiadomości bezpośrednio na tego maila z odpowiedzi i to na niego dostałam odpowiedź. 
Jak wiecie podkreślałam, że zależy mi na czasie i tym tygodniu, a najlepiej na jutrzejszym dniu. 
Zobaczymy co jutro. 

Niby nie ma innych informacji oprócz wydrukowania tego zaproszenia i potwierdzenia adresu, na pewno nie ma nic o tym formularzu, ale tam sobie myślę, że może mimo wszystko jest jeszcze coś co muszę zrobić online jak wtedy zarejestrowanie wizyty o czy niem nie wiem? Hmm

Napisano
3 godziny temu, mr.stylo napisał:

Rozumie, że wszyscy co Coś tam dostali są już po jednym Interview i dostali 221G

Tak, my przeszliśmy interview i dostaliśmy odmowę w zwiazku z pause. 

4 godziny temu, franz_maurer napisał:

Ale jak wysłałaś drugiego maila to innej zwrotnej odpowiedzi nie było prawda?

Tak, jak wysłałam maila na tego bez S to już nie było zwrotki i na tego była odpowiedź. 

Film się jeszcze nie kończy, bo u nas jednak nadal zagwostka, bo mąż ma zablokowany usvisascheduling i nic nie może zrobić jako dependent, a u mnie się nie wyświetla i mogę edytować tylko swoje wcześniej opłacone delivery na pick up. 

Będziemy jutro rano jeszcze dzwonić na support dopytać przed interview co w takiej sytuacji. 

Napisano

Ja dostałem odpowiedź koniec końców na email ImmigrantVisasWarsaw@state.gov ale na ten na który dostałem wiadomość zwrotna żeby się nie kontaktować  i koniec końców wyszło, że ambasada otrzymała ode mnie 2 e-maile o tej samej treści. Dosyć szybko odpowiedziałem być może dlatego załapałem się dziś na odpowiedź. Zalecam wszystkim poczekaj na spokojnie do jutra rano 

• Dziękuję! 1
Napisano
5 hours ago, krychu280 said:

mowisz o nowym public charge, 

i-134 nie drukowac i nie wypełniać? Na telegramie była wzmianka że ktoś wypełniał tylko kilka sekcji z całości dokumentu. 

Tez drukowac jak masz jakiegos LPR/USC ktory Ci go zapewni. Again, nie pokazywac jak nie zapytaja. Zawsze lepiej miec i zniszczyc niezuzyty, niz nie miec i dostac na twarz "A ma Pan I-134?"

Napisano

14 godzin temu, annamaria33 napisał:
10 godzin temu, annamaria33 napisał:

Tak, my przeszliśmy interview i dostaliśmy odmowę w zwiazku z pause. 

Tak, jak wysłałam maila na tego bez S to już nie było zwrotki i na tego była odpowiedź. 

Film się jeszcze nie kończy, bo u nas jednak nadal zagwostka, bo mąż ma zablokowany usvisascheduling i nic nie może zrobić jako dependent, a u mnie się nie wyświetla i mogę edytować tylko swoje wcześniej opłacone delivery na pick up. 

Będziemy jutro rano jeszcze dzwonić na support dopytać przed interview co w takiej sytuacji. 

Hej daj znać jak tam po rozmowie, jakie ciekawe pytania dostaliście