Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 hour ago, mr.stylo said:

Jakie są terminy badań - tj od zgłoszenia do wizyty . Co należy obecnie zabrać ze sobą na badania  .

Ja np robiłam w Warszawie- na zdjęcie klatki piersiowej i krew nie trzeba się umawiać, przychodzisz z paszportem, płacisz chyba 220 zł z tego co pamiętam i musisz mieć jedno zdjęcie paszportowe. Na badania wraz że szczepieniami już trzeba się umówić, mi się udało tego samego dnia i tam musisz podać swój numer sprawy, adres w Stanach i 3 zdjęcia paszportowe no i oczywiście książeczkę szczepień. 
Do Krakowa dzwoniłam i pytałam jak u nich wyglądają wizyty i tam lekarz jest co środę i dostępne terminy były w ciągu paru tygodni. 

Napisano
17 godzin temu, Natalia93 napisał:

Ja np robiłam w Warszawie- na zdjęcie klatki piersiowej i krew nie trzeba się umawiać, przychodzisz z paszportem, płacisz chyba 220 zł z tego co pamiętam i musisz mieć jedno zdjęcie paszportowe. Na badania wraz że szczepieniami już trzeba się umówić, mi się udało tego samego dnia i tam musisz podać swój numer sprawy, adres w Stanach i 3 zdjęcia paszportowe no i oczywiście książeczkę szczepień. 
Do Krakowa dzwoniłam i pytałam jak u nich wyglądają wizyty i tam lekarz jest co środę i dostępne terminy były w ciągu paru tygodni. 

Skąd ludzie mają książeczkę szczepień :o najbardziej stresują mnie właśnie te badania, specjalnie trzeba przyjechać z 2 końca Polski do Warszawy i spróbować załatwic wszystko tego samego dnia. 

Napisano
36 minut temu, franz_maurer napisał:

Skąd ludzie mają książeczkę szczepień :o najbardziej stresują mnie właśnie te badania, specjalnie trzeba przyjechać z 2 końca Polski do Warszawy i spróbować załatwic wszystko tego samego dnia. 

Ja bezpłatne wyciągnąłem od lekarza rodzinnego. 
Jak nie będziesz mieć, to lekarz będzie wiedział na co Cie zaszczepić i co pewnie miałeś już szczepione.

Napisano
3 godziny temu, aedaem2 napisał:

Zawsze można przyjechać na dwa dni i załatwić na spokojnie. Książeczkę można uzyskać za darmo u lekarza rodzinnego.

Problem taki że klinika zamknięta a mój lekarz rodzinny nie żyje, więc w sumie nie wiem gdzie są moje informacje. Więc mam nadzieję że lekarz będzie widział po roczniku jakie szczepionki potrzebuje