emu Napisano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 2 Lutego 2006 Radze te kupowac teraz , bo jest mega tanio. Wlasnie jutro wykupuje bilet do i z NYC za 1820zl !! padam na kolana przed paniami z Almaturu ave, heheco do linii to ->Luftansa a Lufthansa gzie ma ladowanie? Bardzo prosze o namiary tych przemilych panN
GoHaF Napisano 2 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2006 sorki... zaszla pomyłka . to linie UA!!! aaa wszystko przez Londyn!! tyle ze my lecimy 12 .06 a powrot 06. 10 pozdro!
Jackie Napisano 2 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2006 Ja lecę Kraków-Monachium, Monachium-Chicago. Z Krakowa LOT-em, potem Lufthansą. Za 2 bilety dla dorosłych i jeden dla dziecka płacę razem 5154.81 PLN. Lot w jedną stronę. 12 maja. Aha, cena jest podana z podatkiem, ale bez opłaty serwisowej. Jeszcze nie wiem ile sobie za ten serwis policzą. Cena dla jednej dorosłej osoby wynosi 1868.27 PLN (z podatkiem).
GoHaF Napisano 2 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2006 ach... co do tego biletu to jest on w obie strony do i z NYC przez Londyn ale pewnie dlatego ze jestem studentką/młodziezą i klasa ekonomiczna - co wychodzi taniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.