Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry. 
Chciałabym zapytać o pewną sprawę. Co roku biorę udział w loterii wizowej, ale w tym roku wyszłam za mąż i obecnie mieszkam w Wielkiej Brytanii. Mąż jest Anglikiem. 
Zastanawiam się czy w takiej sytuacji wciąż warto brać udział w loterii? Musiałabym aplikować z Wielkiej Brytanii wraz z mężem. 
Oboje mamy 30 lat oraz mąż jest programistą (jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie).

Czy ktoś z Was mógłby się podzielić jakąś pozytywną historią o wygranej mieszkając poza Polską i będąc w związku małżeńskim z obcokrajowcem?

Dziękuję serdecznie za udział i życzę wszystkiego dobrego. 

Posted
W dniu 15.08.2025 o 13:24, Xarthisius napisał:

Nie ma znaczenia skad aplikujesz. Tak samo nie ma znaczenia kto jest Twoim mezem.

Dziękuję za odpowiedz. Z tego co wyczytałam na forum mogę podać adres domu rodzinnego w Polsce, tylko zastanawia mnie wtedy czy mojego męża też? Jest on zatrudniony w WB i obecnie tutaj mieszkamy. 

Dziękuję serdecznie i życzę miłego dnia. ❤️

Posted
4 hours ago, Diamonddew5 said:

Jest on zatrudniony w WB i obecnie tutaj mieszkamy. 

To po co klamac I utrudniac sobie zycie? Wpisz adres gdzie rzeczywiscie mieszkasz. Adres mozna tez zmienic po wylosowaniu jak bedzie trzeba.