Diamonddew5 Napisano 15 Sierpnia Zgłoś Napisano 15 Sierpnia Dzień dobry. Chciałabym zapytać o pewną sprawę. Co roku biorę udział w loterii wizowej, ale w tym roku wyszłam za mąż i obecnie mieszkam w Wielkiej Brytanii. Mąż jest Anglikiem. Zastanawiam się czy w takiej sytuacji wciąż warto brać udział w loterii? Musiałabym aplikować z Wielkiej Brytanii wraz z mężem. Oboje mamy 30 lat oraz mąż jest programistą (jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie). Czy ktoś z Was mógłby się podzielić jakąś pozytywną historią o wygranej mieszkając poza Polską i będąc w związku małżeńskim z obcokrajowcem? Dziękuję serdecznie za udział i życzę wszystkiego dobrego. Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Sierpnia Zgłoś Napisano 15 Sierpnia Nie ma znaczenia skad aplikujesz. Tak samo nie ma znaczenia kto jest Twoim mezem. Cytuj
andyopole Napisano 15 Sierpnia Zgłoś Napisano 15 Sierpnia (edytowane) Byli tu wygrani w Loterii z UK, Europy, nawet z Canady. Edytowane 15 Sierpnia przez andyopole Cytuj
Diamonddew5 Napisano Wtorek o 07:53 Autor Zgłoś Napisano Wtorek o 07:53 W dniu 15.08.2025 o 13:24, Xarthisius napisał: Nie ma znaczenia skad aplikujesz. Tak samo nie ma znaczenia kto jest Twoim mezem. Dziękuję za odpowiedz. Z tego co wyczytałam na forum mogę podać adres domu rodzinnego w Polsce, tylko zastanawia mnie wtedy czy mojego męża też? Jest on zatrudniony w WB i obecnie tutaj mieszkamy. Dziękuję serdecznie i życzę miłego dnia. ❤️ Cytuj
Diamonddew5 Napisano Wtorek o 07:54 Autor Zgłoś Napisano Wtorek o 07:54 W dniu 15.08.2025 o 14:43, andyopole napisał: Byli tu wygrani w Loterii z UK, Europy, nawet z Canady. Wow, to jest bardzo pokrzepiające! Cytuj
Xarthisius Napisano Wtorek o 11:56 Zgłoś Napisano Wtorek o 11:56 4 hours ago, Diamonddew5 said: Jest on zatrudniony w WB i obecnie tutaj mieszkamy. To po co klamac I utrudniac sobie zycie? Wpisz adres gdzie rzeczywiscie mieszkasz. Adres mozna tez zmienic po wylosowaniu jak bedzie trzeba. Cytuj
Xarthisius Napisano Wtorek o 11:57 Zgłoś Napisano Wtorek o 11:57 On 8/15/2025 at 8:43 AM, andyopole said: Byli tu wygrani w Loterii z UK, Europy, nawet z Canady. Ja nawet z USA wygralem Cytuj
Diamonddew5 Napisano Środa o 13:49 Autor Zgłoś Napisano Środa o 13:49 W dniu 19.08.2025 o 12:57, Xarthisius napisał: Ja nawet z USA wygralem Fantastycznie ❤️ Cytuj
andyopole Napisano Środa o 17:31 Zgłoś Napisano Środa o 17:31 W dniu 19.08.2025 o 04:57, Xarthisius napisał: Ja nawet z USA wygralem Jak ktos ma farta to i byk mu sie ocieli...!!! 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi