Xarthisius Napisano 15 Listopada Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 52 minutes ago, AgataDomin said: Wiem, że już w którymś wątku było to poruszane (niestety nie mogę teraz znaleźć) jak to jest ze składaniem do loterii 2027 jeżeli w tej 2026 się "wygrało", ale z dużym prawdopodobieństwem nie będzie nasz numer wybrany? Nie ma to zadnego wplywu. Mozna brac udzial. Cytuj
Tobiaszka Napisano Poniedziałek o 14:29 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 14:29 I dalej cisza w temacie ? Mi się dziś nie odpala strona. Może lada dzień ruszyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
mr.stylo Napisano Poniedziałek o 17:01 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 17:01 2 godziny temu, Tobiaszka napisał: Mi się dziś nie odpala strona. Może lada dzień ruszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Strona to nie odpala się już od dłuższego czasu Cytuj
Valaya Napisano Środa o 20:41 Zgłoś Napisano Środa o 20:41 Strona już działa, ale żadnych zmian nie dodano. Maleją szansę na uruchomienie jeszcze w tym roku, skoro final rule wciąż nie ogłoszono. To będzie ciekawe losowanie, szybko składasz, szybko wyniki. Nie ukrywam, że statystyki tej loterii będą dla mnie ciekawe. Tym bardziej, że w tym roku kończymy pierwsza dekadę z DV Cytuj
Tobiaszka Napisano 14 godzin temu Zgłoś Napisano 14 godzin temu Strona już działa, ale żadnych zmian nie dodano. Maleją szansę na uruchomienie jeszcze w tym roku, skoro final rule wciąż nie ogłoszono. To będzie ciekawe losowanie, szybko składasz, szybko wyniki. Nie ukrywam, że statystyki tej loterii będą dla mnie ciekawe. Tym bardziej, że w tym roku kończymy pierwsza dekadę z DVTak, działa, sprawdzałam. Jak obstawiasz, że może być więcej zgłoszeń przez opóźnienie czy mniej ze względu na opłatę za udział i politykę Trumpa, któremu w tej chwili nie każdy jest przychylny? No niewiadomo czy takie szybkie to losowanie będzie, chyba, że są czymś obwarowani. Cytuj
mr.stylo Napisano 8 godzin temu Zgłoś Napisano 8 godzin temu Jeżeli wystartuje i wprowadzone zostaną zapowiadane zmiany czyli opłata i skan paszportu na pewno liczba zgłoszeń się skurczy . Na dziś to skurczeniu uległa obsługa w DV 26 i patrząc na to co się dzieje też z każdym innym programem prowadzącym do uzyskania prawa stałego pobytu to nic na plus się nie szykuje . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi