Xarthisius Napisano 15 Listopada Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 52 minutes ago, AgataDomin said: Wiem, że już w którymś wątku było to poruszane (niestety nie mogę teraz znaleźć) jak to jest ze składaniem do loterii 2027 jeżeli w tej 2026 się "wygrało", ale z dużym prawdopodobieństwem nie będzie nasz numer wybrany? Nie ma to zadnego wplywu. Mozna brac udzial. Cytuj
Tobiaszka Napisano 24 Listopada Zgłoś Napisano 24 Listopada I dalej cisza w temacie ? Mi się dziś nie odpala strona. Może lada dzień ruszyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
mr.stylo Napisano 24 Listopada Zgłoś Napisano 24 Listopada 2 godziny temu, Tobiaszka napisał: Mi się dziś nie odpala strona. Może lada dzień ruszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Strona to nie odpala się już od dłuższego czasu Cytuj
Valaya Napisano 26 Listopada Zgłoś Napisano 26 Listopada Strona już działa, ale żadnych zmian nie dodano. Maleją szansę na uruchomienie jeszcze w tym roku, skoro final rule wciąż nie ogłoszono. To będzie ciekawe losowanie, szybko składasz, szybko wyniki. Nie ukrywam, że statystyki tej loterii będą dla mnie ciekawe. Tym bardziej, że w tym roku kończymy pierwsza dekadę z DV Cytuj
Tobiaszka Napisano 27 Listopada Zgłoś Napisano 27 Listopada Strona już działa, ale żadnych zmian nie dodano. Maleją szansę na uruchomienie jeszcze w tym roku, skoro final rule wciąż nie ogłoszono. To będzie ciekawe losowanie, szybko składasz, szybko wyniki. Nie ukrywam, że statystyki tej loterii będą dla mnie ciekawe. Tym bardziej, że w tym roku kończymy pierwsza dekadę z DVTak, działa, sprawdzałam. Jak obstawiasz, że może być więcej zgłoszeń przez opóźnienie czy mniej ze względu na opłatę za udział i politykę Trumpa, któremu w tej chwili nie każdy jest przychylny? No niewiadomo czy takie szybkie to losowanie będzie, chyba, że są czymś obwarowani. Cytuj
mr.stylo Napisano Czwartek o 20:15 Zgłoś Napisano Czwartek o 20:15 Jeżeli wystartuje i wprowadzone zostaną zapowiadane zmiany czyli opłata i skan paszportu na pewno liczba zgłoszeń się skurczy . Na dziś to skurczeniu uległa obsługa w DV 26 i patrząc na to co się dzieje też z każdym innym programem prowadzącym do uzyskania prawa stałego pobytu to nic na plus się nie szykuje . Cytuj
Mamon Napisano Sobota o 20:09 Zgłoś Napisano Sobota o 20:09 Liczba zgłoszeń skurczy się, ale w krajach trzeciego świata. Na Europę, w tym Polskę, raczej to nie wpłynie, więc nie ma co liczyć na to, że szanse wylosowania będą większe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi