daisy Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 czy mam wypelniac ten formularz jezeli zwiazek malzenski zawarlismy w sierpniu zeszlego roku? przygotowuje sie do zlozenia papierow o zielona karte i wczoraj czytajac instrukcje do formularza I-130 pojawil sie ten I-751 i teraz sama nie wiem- bo w urzendzie kiedy pobieralam wszystkie wnioski nie dostalam czystego formularza I-751 wraz z innymi.. jezeli ktos sie orientuje bardzo prosze o odpowiedz.. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
karina Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Doczytaj dokladnie co pisze w formularzu I-130. A potem przeczytaj instrukcje do I-751 i wszystko Ci sie wyjasni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daisy Posted March 7, 2006 Author Report Share Posted March 7, 2006 ale ze mnie glupota.. Przepraszam za zawracanie glowy- to juz chyba stres i zmeczenie ( przed porodem). Dziekuje za zmobilizowanie mojej glowki do myslenia-ale daje slowo czytalismy to wczoraj z dziesiec razy..a wystarczylo po prostu przeczytac dokladniej o I-751.. dziekuje bardzo i jeszcze raz przepraszam :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.