edysia Napisano 31 Maja 2007 Zgłoś Napisano 31 Maja 2007 ojj ja mam na 1 maja 2007 I jeszcze nie wiem ile przyjdzie mi czekac.............
Ania1984 Napisano 31 Maja 2007 Zgłoś Napisano 31 Maja 2007 No pieknie, to mnie pocieszylas A mialam nadzieje ze bede na praktykach o czasie :/ A co Ci mowi posrednik?? Czemu to tak dlugo trwa?
edysia Napisano 31 Maja 2007 Zgłoś Napisano 31 Maja 2007 oni sami nie wiedza, czemu tak dlugo:/ nekam ich telefonami, ale w sumie to nie jest ich wina tylko Intrax'owi sie nie spieszy, no ale mysle, ze to jrst lekkie przegicie, bo moj praktykodawca czeka na mnie i mi tez jest glupio,bo nawet nie potrafie mu powiedziec kiedy przyjade:/
Ania1984 Napisano 31 Maja 2007 Zgłoś Napisano 31 Maja 2007 no to nieciekawie :/ miejmy nadzieje, ze sytuacja wkrotce sie zmieni i otrzymamy potrzebne dokumenty bo prawde mowiac nawet przez glowe mi nie przeszlo, ze moze to sie tak dlugo ciagnac jak w Twoim przypadku. Jak wkoncu przyjda papiery to napisz. Powodzenia!
edysia Napisano 31 Maja 2007 Zgłoś Napisano 31 Maja 2007 Ok zrobi sie, to jakos na gawiazdke pewnie sie znowu zgadamy No nie no- zart oczywisce !!! Powodzenia Tobie rozniez
Ania1984 Napisano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2007 edysia jak z twoim Ds'em? bo moje dokumenty juz ida i mam je otrzymac w polowie tygodnia Oznacza to, ze juz wkrotce do ambasady-cala sie trzese :/
edysia Napisano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2007 Ania 1984 moje dokumenty tez juz ida:) A czy Ty juz masz umowiona rozmowe w ambasadzie? jesli tak to powiedz- dlugo sie czeka na wolny termin?
Ania1984 Napisano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2007 mam juz umowiona rozmowe na 14 czerwca na godz 9! nie czeka sie dlugo, ja moglam miec wczesniej ale moje dokumenty maja byc w polsce dopiero 12 lub 13 czerwca wiec poprosilam o jakis wolny termin na dzien po tym jak przyjda, tak dla pewnosci jesli wiesz ze juz ida to mozesz sie spokojnie umawiac na spotkanie!
edysia Napisano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2007 Ok dziekuje i pewnie niedlugo sie odezwe
Ania1984 Napisano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2007 edysia i jak, umowilas sie juz? ja dzis odbieram dokumenty a pojutrze na rozmowe ogolnie jestem zestresowana bo jak sama widzisz postow na forum ze wize otrzymalo sie bez problemu jest malo o ile wogole ;-) no coz, co bedzie to bedzie. w czwartek napisze jak mi poszlo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.