pilidzin_piligo Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 Może miał ktoś taką sytuację: Obrona w lutym (licencjat) kontynuacja nauki na magisterce i czysty indeks (nowy) bez rzadnychh wpisów.... No właśnie będę musiał się nie źle nagimnastykować, podobno trzeba mieć wpisy z półrocza. Nie wiem czy potraktują to jako kontynuacje. Znacie takie przypadki może ktoś miał taką sytuację. Byłem już dwa razy na worku więc stresu raczej nie mam chodzi o to że wszystko mam juz nagrane i nie wiadomo czy mi wydadza wize. Więc kłopociki może ktoś miał taką sytuacje.
tygrxek Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 a ja jeszcze bardziej namieszalem mam tak jak ty studia 3, letnie do lutego (licencjat) ale obornic sie jeszcze nie obronilem ;/ no i niby jedyne wyjscie to oborna po powrocie ale załatwilem sobie w styczniu zaswaidczenie ze jestem na 4 roku oraz ligitke mi babka podbiła wiec moze to wystarczy ...ze konsul pomysli ze jestem nastudiach 5 letnich kumasz?? ale w razie czego biore te zaswiadczenie o obronie jak poprosci PS: i to jeszcze nic bo wlasnei w papierach napisalem ze to studia 5 letnie oby to nie przeszkodziło ;/ zreszta w indexsie nic niema ze to studia 3,5 letnie ani zeto licencjat co o tym sadzicie??
unknown _girl Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 Może miał ktoś taką sytuację: Obrona w lutym (licencjat) kontynuacja nauki na magisterce i czysty indeks (nowy) bez rzadnychh wpisów....No właśnie będę musiał się nie źle nagimnastykować, podobno trzeba mieć wpisy z półrocza. Nie wiem czy potraktują to jako kontynuacje. Znacie takie przypadki może ktoś miał taką sytuację. Byłem już dwa razy na worku więc stresu raczej nie mam chodzi o to że wszystko mam juz nagrane i nie wiadomo czy mi wydadza wize. Więc kłopociki może ktoś miał taką sytuacje. mi w tym roku konsul do reki indeksu nie wzial , nawet o niego nie poprosil a ja mu sama nie dalam. to samo z legitymka. wczesniej tez juz bylam na worku i moze dlatego tak powierzchownie mnie potraktowal. zyczyl milej podrozy i juz moze u ciebie tez tak bedzie.
pilidzin_piligo Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 Widze ze polak potrafi i nie tylko ja kombinuje. Mam nadzieje ze mnie tez tak powierzchownie potraktuje. Slowa otuchy sa przydatne, mowiac szczerze zawsze mialem syf w indeksie, jak wyjezdzalem pierwszy raz bylem na 5 semestrze a nie mialem wpisów z trzeciego... W sumie to oni tyle osob dziennie obsluguja ze nawet nie bardzo wiedza co czytaja. Pozdrawiam
Barney Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 mi do rozmowy zostało tylko 2dni/ 6kwiecień - nadchodzę
palkow Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 witam wszystkich ja wizyte mam juz za soba i wszystki ok nie mialem nawet wpisu na 2 semestr ale konsul praktycznie nie przegladal indseksu zapytal sie tylko gdzie i co studiuje i gdzie jade na kamp nie ma sie co przejmowac u nas wszyscy dostali j1
unknown _girl Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 witam wszystkich ja wizyte mam juz za soba i wszystki ok nie mialem nawet wpisu na 2 semestr ale konsul praktycznie nie przegladal indseksu zapytal sie tylko gdzie i co studiuje i gdzie jade na kamp nie ma sie co przejmowac u nas wszyscy dostali j1 gratuluje i milej podrozy zycze
ketrab Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 Barney -> z jakiego biura i na ktora idziesz?
rafuls3 Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 ja też mam 6 rozmowe w Wawie ciekawe jak to bedzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.