Skocz do zawartości

Sky Is The Limit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

20h!! :shock: :shock: po 1h godzinie słuchania co 2 sympatyczne amerykanki z CIEE mają do przekazania zaczynałem odlatywać, a 20h kto to wytrzyma??

Napisano

Szkolenia tego rodzaju są drogie, tylko pod warunkiem że:

1) Są przeprowadzone przez naprawde dobrych/drogich trenerów.

2) Czas trwania takich szkoleń zwykle 7-10 dni po 18 godzin dziennie.

3) Wszystko sie odbywa w ośrodkach poza miastem z dobrym wyzywieniem.

Znam się troche na szkoleniach, ide na Sky is the limit, ale nawet nie myślałem że będą dodatkowe koszty ;( Dobrze że mieszkam w Wawie.

Mam nadzieje, że szkolenia będą przeprowadzone nie przez koło naukowe SGH, bo wtedy LIPA... Uf... bądźmy dobrej myśli... bo już zapłaciłem ;]

Napisano

rolf :)

Michał Kołtyś

z firmy Koltys Research International

Sky is the Limit! - Your Financial Freedom

29 marca, środa, 11.40 - 13.20, aula VI

Twoja podróż do wolności finansowej zaczyna się tutaj...

Wyobraź sobie co by się stało, gdyby pieniądze nigdy więcej nie były już ograniczeniem a skutecznym narzędziem do tworzenia długotrwałego bogactwa, Twojego bogactwa...

Warsztat Sky is the Limit! - Your Financial Freedom nie tylko pomoże ci w stworzeniu planu Twojej drogi do wolności finansowej, ale także da ci skuteczne narzędzia jej realizacji.

Napisano

Rozwala mnie tekst na stronie YTP:

W odpowiedzi na setki zapytań treści:

"Czy zapisując się na Work and Travel Platinum Club USA 2006 na 100% dostanę voucher (wartości 3500 PLN - przyp. YTP)?"

Ciekawy jestem ile naprawde tych maili w tej sprawie dostali :)

Napisano

ej zaraz zaraz bo ja juz nie kumam was...

ja juz zaplacilem wszystkie raty w ytp.. te ,,przemiłe'' panie w biurze na ulicy dobrej, ktore tak naprawde G#$%^ wiedzą juz mnie dobijają..

ale to nie istotne...

dostalem maila na temat zapisów na te Sky is the limit czy jak to badziewie tam sie nazywa/.... mam za to jeszcze placic???? ktos pisał ze jakies vouchery tez sa platne? o czym wy gadacie??

Napisano
rolf  :lol:  

Michał Kołtyś

z firmy Koltys Research International

Naprawde fajny ten gość :)

Zapisałem się na program YTP po jego wykładzie, który prowadzony był niesamowicie z punktu widzenia psychologii,

Bilety dla nas kupuje w swojej firmie turystycznej.

Seminar robi ze swoją firmą, nie zdziwie sie jak sam będzie prowadził część.

Sporrrro na nas zarobił :)

Może nauczy nas na seminarze jak to zrobić?

Fajnie by było :lol:

Gratulacje dla Michała ;P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...