lewap Napisano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2006 gdyby nie kosztowal tyle Gdyby tak mieszkac w Wa-wie, to luzik, ale dojazd, nocleg i jedzonko niestety koszytuja Ja niestety tez musze dojechać 300 km, wykupić nocleg, itd, no ale dochodze do wniosku że uda mi sie to odrobić w stanach to sie moze od razu omowmy na wodke : ) Myśle że na wódke bedzie wielu chętnych
ketrab Napisano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2006 Przestancie z ta wodka bo sie jeszcze skusze na ten wyjazd
Pistol Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 JA się jeszcze zastanawiam. Wprawdzie sie już zapisałem ale nie chce mi się tłuc do Warszawy (450km). Czekam żeby mnie ktos przekonał że warto
Jemko Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 wg mnie bedzie to prowadzil mr michal, sam chyba to powiedzial na moich targach pracy, fakt ze prezentacje potrafi prowadzic, ale to trzeba przyznac wiekszosci tego typu ludziom, jakos musza namawiac na swoje programy biednych studentow, najbardziej sie boje ze to bedzie 2 dni gadania o "positive mental attitude" itp, na wszelki wypadek wezme jajka i zgnile pomidory, na wodke sie pisze (jestem na drugi termin) a szczerze mowiac od poczatku nie wierzylem ze to bedzie calkowicie za darmo, to po prostu nie byloby w ich stylu
ketrab Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 Z tego co ja pamietam (bylem na pierwszych targach)Michal mowil, ze bedzie prowadzil to spotkanie, ktore sie odbedzie pozniej (to jak zalozyc konto itp.)
Pistol Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 Z tego co ja pamietam (bylem na pierwszych targach)Michal mowil, ze bedzie prowadzil to spotkanie, ktore sie odbedzie pozniej (to jak zalozyc konto itp.) Ale czy on nie mówił coś że to się odbędzie w kilku miastach?
ketrab Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 Yap Ja mam w Poznaniu podobno 4 czerwca.
Pistol Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 Yap Ja mam w Poznaniu podobno 4 czerwca. Masz Sky is the limit w Poznaniu? Jedziesz z YTP?
ketrab Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 Nie nie nie, nie zrozumielismy sie W Poznaniu bedzie to spotkanie infromacyjne, ktore ma prowadzic Michal (4 czerwca). Sky is the limit jest w Wa-wie.
Pistol Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 Aha, czyli bedzie jakieś jeszcze dodatkowe spotkanie. Ciekawe czy będzie też we wrocku? Jak nie to przyjdę do was na spotkanie w Poznaniu bo akurat wtedy mam ostatni zajzd na AE.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.