Molly Napisano 28 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2006 no wlasnie, ja tez jestem ciekawa. choc sie domyslam, ze bylo fajnie, ale czy warto?
Patii Napisano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2006 Ludziska, sama chce wyjechac wiec sie mocno interesuje firma ytp a temat seminarium tez mnie interesowal i wciaz interesuje. Widze ze po kilku stronach negatywnych opinii, przeciwnicy nabrali wody w usta bo sie okazalo ze seminarium uwienczone zostalo owacja na stojaco ( to wiem od uczestnika seminarium). Po prostu uwielbiam krytyke ktora ma swoje korzenie w niewiedzy. Ktos ma jeszcze jakies zarzuty i pretensje?? Po seminarium to chyba nie !!??
maciek7 Napisano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2006 Myślę ze warto jednak poczekac na realcje osoby, która byla na tym seminarium Patii...odbierz prywatną wiadomosc Pozdrawiam
Flame of Udun Napisano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2006 Patii jest naganiaczem YTP wiec prosze to brac pod uwage.....
Nikita Napisano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2006 no halo wszystkim, jakas dziwna sprawa z tym sky is the limit, bo w koncu nikt sie nie wypowiedzial kto byl. powiem tak, ze kiedys pracowalam w handlu i wiem, ze ludzie tylko lubia narzekac, koloryzowac i zawsze krytykowac, bo to zawsze lepsze. szkoada ze nasz narod ma juz taka dziwna nature.......ja wlasnie zaczelam studia i bede jechac akurat z ytp, moja kolezanka byla i zalatwia mi teraz oferte. Wrocila zadowolona. zatem ja sie wypowiem jak wroce co do samego programu. Aaa i tez byla na sky i wrocila zachwycona. Mowi ze ma teraz energii na nastepne pare miesiecy....chyba cos w tym jest. Pojde za rok, pozdro. Powodzenia zycze wszystkim
Flame of Udun Napisano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2006 Patii/Nikita jesli jeszcze raz zalozysz nowego nicka i bedziesz naganiac to dostaniesz bana ...KPW?
lorkendtrawel Napisano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2006 W tym miejscu nasuwa mi się taka myśl: A nie mówiłem? Jak pisałem o tym że ludzie na tym forum są powiązani z biurami to mało was krew nie zalała. A teraz sami widzicie. Tyle tylko, że większość takich osób jest bardziej subtelna w naciąganiu i nie pisze o tym jak krowie na rowie.
Maxim Napisano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2006 Czas żniw się powoli kończy. Teraz już widzę w jakie rejony rynku zaczynają ewoluować firmy organizujące dziś wyjazdy w&t.
mikroskop69 Napisano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2006 hehehe ytp moze juz sie niech nie kompromituje taka reklama zreszta najlepsza reklame zrobil im program UWAGA, ciekawe czy naprawde jest ktos chcetny jeszcze z nimi jechac
lorkendtrawel Napisano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2006 A propo tegoż programu w TVN - ma ktoś może jakiegoś linka żeby można go było sobie ściągnąć? Poprzedni post na ten temat zawierał linka ale już nie da się z niego ściągać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.