Skocz do zawartości

Bilety YTP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Sluchajcie...nie wiem jak tam wasza wojan z YTP , ale ja na wszelki wypadek zarezerowalam sobie dzis w SAS'ie w gdansku bilet na 21 czerwca do waszynngtonu (za 25100 ta rezerwacja jest oczywiscie nieodplatna i jesta wazna 3 dni....

tak wiec polecam tez tak zrobic i dalej wlaczyc z YTP, moze w koncu kupia nam faktycznie "najtansze w danej chwili polaczenia" tak jak mi tlumaczyl te holendarne ceny biletow pan michal....

no prosze, ajdenak nawet teraz mozna znalezc duzo lepsze oferty...

no 25100 to masakrycznie drogo, hehehe. Wiem wiem, chodzilo o 2510 :D

Pozdrawiam - aha i to wcale nie jest tanio bo ja wczoraj kupilam siostrze bilet do waszyngtonu za 2180 na 18 czerwca :lol:

Pozdrawiam i zycze wygranej walki z YTP

no a zdradz jeszcze tajemnice gdzie ten twopj bilet zostal zakupiony??

wiesz...teraz to juz mi nie robi akutar taka roznica ale dobrze wiedziec gdzie bedzie jeszcze taniej...z gory thx za inf

kupilam w airfrance. sledzilam co chwilke i akurat trafilam. To fakt kosztowalo mnie okolo trzech godzin sleczenia ale znalazlam i kupilam. Wlasni esprawdzilam ten sam bilet przed chwila i teraz kosztuje juz 2600 zl - tak czy sia duzo taniej nie chce Wasza "ukochana" firma

• Odpowiedzi 420
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Sluchajcie...nie wiem jak tam wasza wojan z YTP , ale ja na wszelki wypadek zarezerowalam sobie dzis w SAS'ie w gdansku bilet na 21 czerwca do waszynngtonu (za 25100 ta rezerwacja jest oczywiscie nieodplatna i jesta wazna 3 dni....

tak wiec polecam tez tak zrobic i dalej wlaczyc z YTP, moze w koncu kupia nam faktycznie "najtansze w danej chwili polaczenia" tak jak mi tlumaczyl te holendarne ceny biletow pan michal....

no prosze, ajdenak nawet teraz mozna znalezc duzo lepsze oferty...

no 25100 to masakrycznie drogo, hehehe. Wiem wiem, chodzilo o 2510 :D

Pozdrawiam - aha i to wcale nie jest tanio bo ja wczoraj kupilam siostrze bilet do waszyngtonu za 2180 na 18 czerwca :lol:

Pozdrawiam i zycze wygranej walki z YTP

no a zdradz jeszcze tajemnice gdzie ten twopj bilet zostal zakupiony??

wiesz...teraz to juz mi nie robi akutar taka roznica ale dobrze wiedziec gdzie bedzie jeszcze taniej...z gory thx za inf

kupilam w airfrance. sledzilam co chwilke i akurat trafilam. To fakt kosztowalo mnie okolo trzech godzin sleczenia ale znalazlam i kupilam. Wlasni esprawdzilam ten sam bilet przed chwila i teraz kosztuje juz 2600 zl - tak czy sia duzo taniej nie chce Wasza "ukochana" firma

dzieki za inf

Napisano
wdarl mi sie blad - sorki - chcialam napisac ""tak czy siak duzo taniej niz chce Wasza ukochana firma"

mozna edytowac wlasne posty :lol: - kliknij zmien :D

a mi sie nigdy nie chce zmienia, bo i tak zawsze wiadomo raczej o co chodzi- u mnie jest na bak pelno bykow i sie tym nie przejmuje :lol:

Napisano
Nie wiem, czy biura bylyby chetne, zeby dac egzemplarz umowy do domu, gdzie moznaby sobie spokojnie wszystkie porownac przed podpisaniem.

Mi tak dali, powiedzieli zebym zapoznala sie w domu i jak sie zecyduje to zebym przyszla podpisac

Napisano

hej

mam takie pytanie czy da sie jakos wykrecic zeby nie kupowac biletu przez YTP tylko samemu????? bo podpisalem umowe z YTP ale zostaly mi 3 tygodni a nie mam biletu i wole kupic samemu.

Napisano
hej  

mam takie pytanie czy da sie jakos wykrecic zeby nie kupowac biletu przez YTP tylko samemu????? bo podpisalem umowe z YTP ale zostaly mi 3 tygodni a nie mam biletu i wole kupic samemu.

dokladnie...taka przyjemnosc 7 stowek kosztuje...choc ja sie z nimi klocilam i juz z 3400 zeszli z cena biletu do 3000zl...

ale nie wiem- bo zarezerwowalam sobie bilet w sasie za 2510 (do pon wazna rezwerwacja) wiec jesli z YTP zrezygnuje to i tak wyjdzie mi koszt calkowity 3200 - wiec sie chyba tylko oplaca rezygnowac wtedy jesli z twoim nowym biletem wyjdzie taniej...

Napisano

Ile płaciliście za bilet do Chicago???? odemnie chcieli 4200.... chyba ich pogieło wiec rezygnuje z takiej imprezy i kupuje sam bezposredni do Columbus za 3200. Strasznie dużo przycinają. Ostatni raz korzystam z ich biura.....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...