Groch Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja jade z BTC i juz od 2 dni wiem, że wizyte mam 5 maja o 13:30 a wylatuje (daj Bóg) 22 maja. Pewnie paszport z wiza beda mi przynosić na lotnisko:(. pzdr
ju_ulka Napisano 24 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Słyszałam ze byly takie przypadki ze paszport co niektóre osoby odbierały na pare godziny przed wylotem :? mam nadzieje ze w moim przypadku tak nie bedzie 8)
lipski Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Chciałbym sie dorzucić opinią do dyskusji. Więc ja takze czekam na DSa ze Stanów, wysłałem aplikacje już jakiś czas temu i wciąż czekam na odzew.A co jeszcze dalej i ile tego będzie?.....zobaczymy.Ktos jeszcze czeka na DSa?
aggga Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Słyszałam ze byly takie przypadki ze paszport co niektóre osoby odbierały na pare godziny przed wylotem :? mam nadzieje ze w moim przypadku tak nie bedzie 8) ja odbierałąm wizę , bilty oraz ubezpieczenie na lotnisku, gdyż ambasada oddaje paszport z wizą następnego dnia więc to wszystko zależy ile dni wcześniej przed wyjazdem bedzie wyznaczona wizyta w ambasadzie.
Wolna Amerykanka Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 Zalezy od firmy Przed rokiem z miesiac czekalam, w 2006- ok. tygodnia Good luck for everybody!!!
jok Napisano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja w CCUSA złożyłem dokumenty w piątek a już w poniedziałek dostałem maila z datą spotkania to się nazywa tempo. Tyle tylko że data mi za nic nie pasuje, bo długi weekend musze o 4 dni skrócić (mam termin na 4 maja). ehhhh, dla USA się poświęcę
ju_ulka Napisano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2006 hehe własnie dostałam zawiadomienie ze termin w konsulacie mam 8 maja.. a juz sie bałam ze zostane poinformowana na 2 dni przed... hehe przynajmiej w tym wypadku w biurze nie mijali sie z prawda ze powiadomia z co najmniej tygodniowym wyprzedzeniem i bede mogla sie psychicznie naszykowac 8)
kikunia Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 mi te stany juz zaczynaja przechodzic od tego nieustajacego czekania na ta wizyte u konsula.Własnie dzis sie dowiedziałam ze do biura doszły DS-y i dalej nic nie wiem......juz nawet nie mam stresow przed wizyta u konsula wszysko wygasło od tego czekania :cry: :cry: ilez mozna....?
awkm Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 ;D ja złożyłem wszystkie papiery 30.04 (tzn uzupełniłem aplikacje i xero indeksu) i w sumie nie wiemco dalej, w biurze mówią że bedzie ok.. jakoś nie przejmuje ;-)) pozdro
creck Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 moneeca ile juz czekasz na paszport? ja mialem rozmowe 20tego, juz minelo prawie 2 tygodnie, a paszportu ani widu ani slychu... ilez mozna czekac,;/ dzwonilem do ccusa, mowia ze nie dostali jeszcze z ambasady. nie chce byc czarnowidzem, ale zastanawiam sie czy go gdzies nie zgubili przypadkiem no nic nie mowie bo wykrakam:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.