monroe Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 Bądź co bądź, im bliżej do 4go lipca, tym bardziej jestem przestraszony... W dodatku w Lufthansie nie leją za dużo alkoholu, więc raczej nie osiągnę fazy: "jest mi wszystko jedno" :? edit: jak myślicie, co musieli czuć ludzie lecący liniami US Airways w tym samolocie... LINK
Jackie Napisano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 Nie panikujcie Co to za przyjemność lecieć w stanie upojenia... strachem? Najlepiej robić jak ja, czyli przespać cały lot Zawsze zarywam nockę przed lotem, to oraz spanko w samolocie pozwala na szybsze dostosowanie się do innej strefy czasowej. Z reguły po 2-3 dobach jestem już "przestawiona" Gorzej w drugą stronę, z USA do Polski. 3 tygodnie to minimum zanim się przestawię Nie mogę tego rozgryźć. Alkohol można kupić w strefie wolnocłowej i strzelić sobie w czasie oglądania filmu
Bukaj Napisano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 WoW!! dobre zdjecie... choć wygląda to na lądowanie ?? więc mogli odetchnąc... Oczywiście będe myślał o wszystkich Forumowiczach... no i rzeczywiście Nie ma co popadac w strefe Cienia hehe... bo potem tylko cały lot sobie popsujemy... ja Lece a jak się uda nakłonic moją lepsza połowę to może mnie puści na chwilkę do okienka hehe Ehhh te kobiety... Lecimy 10 czerwca i mam nadzieje ze nie będzie opóźnienia i wylotu 12 czerwca z powodu... czegos tam Pozostaje wierzyć w myśl technologczną panów z Airbusa czy Boeinga czy kto czym tam leci Bardziej bym się martwił jakbym wiedział że lece jakims samolotem który w 100% jest made in Czechy albo Made In POland i to wyprodukowanego w latach 70 może 80 Choć nie mówie Że Polacy nie potrafią... bo jak zobaczyłem samolot P-24-EM-11 C zwany !!ORKĄ!! naszej produkcji to aż zachciało mi się zrobić kurs pilotażu... nie wiem nie jestem znawcą aż w takim stopniu ale samolocik jest piękny IMHO A no i czy ktoś wie jak wysłać życzenia panom od serwisu na lotnisku... taka motywacja i może będzie im się lepiej pracować
monroe Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 WoW!! dobre zdjecie... choć wygląda to na lądowanie ?? więc mogli odetchnąc... Ponoć to był start z lotniska w Amsterdamie... Ale wszystko dobrze się skończyło
STMan Napisano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 Jak juz jestesmy w takim "katastroficznym" klimacie, to dodam ze dzis jest premiera /w usa/ "united 93" czy jakos tak - pierwszego filmu fabularnego, opartego na faktach z 11 wrzesnia. ... milego ogladania przed lotem 8) :shock: a tak apropo, czemu ludzi straszycie /np. mnie/?
bumtarara Napisano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 ja raczej nie mam obaw przed lataniem lecialem jak dotad 2 razy do usa i raz krajowym lotem strach przed lataniem wynika tylko z tego chyba ze nie czujemy ziemi pod stopami zastanawiam sie tylko co czuli ludzie ktorzy jako pierwsi wzniesli sie w powietrze strach?? chyba nie mmialem tylko jeden nieprzyjemny moment w trakcie ladowania w Mediolanie gdy pilot troszke za szybko chyba osiadł na płycie lotniska i dość moco uderzył o nie podwoziem wiekszość pasażerów wystraszyła sie tak jak i nasza cała ekipa ktora po raz pierwszy leciała samolotem
monroe Napisano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1315886,69,item.html heh, ciekawe... śmiac się czy płakac? :?
jok Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1315886,69,item.html po prostu ręce opadają :/
Callan Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 no nieźle jakby gościa na lotnisku capneli w lndynie z materiałem wybuchowym to by miał przesrane, ta ustawa antyterrosystyczna pozwala im na wiele
Naturelle Napisano 13 Maja 2006 Zgłoś Napisano 13 Maja 2006 żadnych wielkich przygód podczas lotu nie miałam, może tylko przeraziły mnie bardzo silne turbulencje.. byłam wtedy w toalecie - to niezła sztuka utrzymac się na nogach z majtkami spuszczonymi w dół i się zbytnio nie poobijać :roll: :oops:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.