rypson Napisano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2006 ale... jesli interesuje cie ten canon to go polecam wiecej jak chcesz informacje pogadac czy cos pis zna GG 909390 uwzglednij czas usa....
LEG1ON Napisano 14 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2006 mam pytanko zamierzam kupic aparat fotograficzny - nawet juz znalazlem model ktory mnie interesuje - Canon S2 IS. Znalazlem stronke na ktorej wydaje mi sie ze juz chyba jest najtaniej : http://www.electrodiscounts.com - razem z 1 GB SD niecale 350 $ - jezeli ktos korzystal z tej stronki prosze o opinie czy wszytko bylo OK
ezquerro Napisano 15 Września 2006 Zgłoś Napisano 15 Września 2006 ja tez jestem zielony i potrzebuje pomocy w wyborze aparatu jeden chce kupic do 130$ a drugi do 250$ co polecicie?, jaki robi najlepsze fotki? bede bardzo wdzieczny za pomoc, sam niemam czasu poszukac bo mam ograniczony dostep do netu moze jakas stronka ktora porownuje aparaciki
aga_wrr Napisano 15 Września 2006 Zgłoś Napisano 15 Września 2006 [...] moze jakas stronka ktora porownuje aparaciki http://dpreview.com/ 8)
mnich Napisano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2009 witam. zastanawiam sie nad zakupem Nikona d90. slyszalem ze to dobry sprzet. czytalem troche na necie o nim i jednego nie rozumiem. pisza ze AF posiada silnik w porownaniu z nikonem d5000 i modelami wczesniejszymi. o co chodzi z tym SILNIKIEM? jakie sa wasze spostrzezenia co do tej 90-tki?
gal Napisano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2009 Nie jestem profesjonalnym fotografem, uwazam ze bardzo skomplikowany sprzet to tylko zawracanie glowy. Jesli umie sie robic zdjecia to i zwykly sprzet (im mniej skomplikowany tym lepiej) zda egzamin. To moja opinia
danik Napisano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2009 a obecnie opłaca się kupować aparat tu czy w USA?
gal Napisano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2009 musisz poszperac w Internecie (do your homework) i sprawdzic ceny porownac na podstawie jakiegos okreslonego sprzetu tu i tam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.