rypson Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Nie jest tak zawsze ze refile jest za darmo... w miejscach w ktorych to sie nie oplaca tego poprostu nie ma... np greenpoint... NYC... polska dzielnica McDonalnds i Burger King sa obok siebie i pamietam jak z 6 lat temu ludzie napelniali se butelki tymi napojami widzialem to na wlasne oczy..... bo to polska wlasnie.... i teraz nie ma tam refile za darmo... porazka... temat do zamkniecia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Na szczęście dolewki kawy są darmo Ja wiem że to straszna lura, ale przepadam za amerykańską kawą A łażenie z butelkami na refill to obciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rypson Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ja w zyciu wypilem 2 kawy i wiecej nie planuje lol.... a akcje z butelkami widzialem mocne... starsze kobiety... wstyd... bo to polska wlasnie... ale juz nie ma darmowej sody na GP choc obrazki polskosci do wyboru do koloru.... a rysiek z parku poezja... cytuje : " rypson ja tu kur... polskosc zaczynalem " lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegmac Napisano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 bo np w Wendys' mozna bo sam sprawdzilem!! ale jak jest gdzie indziej?? Podniecajcie sie dalej darmowa soda, podniecajcie Nie macie o czym pisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielangel Napisano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ^^ juz teraz tak. o nietolerancji. chyba ze to wrodzona zlosliwosc slash glupota. a moze zwykle trollowanie. wiec dzieki za te 3 jakze wazne postawy, ktore swoja osoba prezentujesz. PS. darmowa soda=win. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegmac Napisano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dla oszczednych proponuje woda. Jest za zupelna darmoszke, nie wspominajac o slynnych dolewkach. Nie zapomnijcie bidonow, bo przeciez cos trzeba do domu wziasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KB Napisano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Przeszkadza Ci sniegmac, ze inni sobie rozmawiaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny83 Napisano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 tez mi oszczedzanie, nie pic caly dzien i pojsc na wieczor do restauracji i 10 refili wziac, zeby sie pozniej pozygac albo jeszcze lepiej z karnistrem pojsc napoje sa w normalnej cenie, bo wiadomo, ze ludzie nie wypija 2 czy 5 litrow a co to za roznice w zwyczajach, w Polsce w pizza hut bylo tak samo i moze komus przeszkadzac, chocby z powodu, ze smiesznie to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozak Napisano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ta cola to jeden wielki shit- kranówa zmieszana z gazem i koncentratem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukaj Napisano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Hmmm a ja juz po pewnym czasie zacząłem sobie robić różne mieszaniny... w sumie potem w ()% brałem 40% Sprite 40% MountainDew no i do reszty Fanty hehehe co za Tęcza wychodziła haha no ale nic.... A co do bidonu to sam sobie raz napełniłem w SUBie hehe ale spoko spoko Bo to sie chyba nie liczy bo byłem na rowerku i z kubkiem w dłoni jadąc na rowerze głupio bym wyglądał a i mandat pewnie bym zaliczył.... zresztą kanapeczke (uuu pychotka) sobie tez na drogę kupiłem więc wszystko było OK No ale co do ludzi biegających tam z kanistrami to Hmmm NO Comment... Kurcze i czasem zdaje mi się że niektórzy to straszne mają problemy z tym ich życiem w Ameryce... ale kto ich zmusza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.