anyz Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 mysle ze zbyt pesymistycznie podchodzicie do tematu . to napewno nie bedzie pospolite ruszenie jak na wyspy : bilecik ciut drozszy { o jedno zero } , ci ktorzy chcieli wyjechac polecieli do " braci " z GB , grecji , hiszpanii i gdzie tylko znalesc mozna prace za godziwe pieniazki , ludzmi ktorzy beda chcieli sie osiedlic beda ludzie ktorzy maja rodziny { takie prawdziwe a nie z fotki } oraz desperaci :> . ja sie ciesze ze cos sie w koncu rusza bo jest grono ludzi ktorzy chcieliby pozwiedzac a nie maja takiej opcji . Druga sprawa - nareszcie jakiekolwiek zadoscuczynienie { byc moze } za paru naszych chlopakow w tym pier... iraku - moj bardzodobry kolega wrocil strasznie potluczony . ogolnie sam jestem ciekaw co sie bedzie dzialo - poczekamy .....
unknown _girl Napisano 19 Maja 2006 Zgłoś Napisano 19 Maja 2006 nawet jesli rzeczywiscie ta sprawa z wiza, a raczej jej brakiem przejdzie, to ci co mieli odmowy w ambasadzie w PL i to kilkakrotne pewnie i tak nie zostana wpuszczeni do usa. podejrzewam ze urzednicy beda miec dostep do takich informacji na granicy a jak bedzie wiekszy przesiew niz teraz to ci z odmowa moga pojsc na pierwszy odszczal. no i na bank bedzie o polowe wiecej ludzi ktorzy uslysza " przykro mi..." na lotnisku, niz na dzien dzisiejszy. moge sie mylic ale.... pozdro!
monroe Napisano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2006 http://serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3441084.html wygląda na to, że niestety nici ze zniesienia wiz dla Polaków w najbliższej przyszłości... :? :roll:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.