frącek Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 witam, jaka ilosc papierowow moge wziasc ze soba do usa, wagon, dwa? jaka jest cena fajek w stanach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agatenka Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Możesz wziąć 200 sztuk. Cena papierosów różni się w zależności od stanu. Np.w Delaware Marlboro kosztują 3$, a w NY widziałam nawet za 7$ Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
frącek Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 a jak jest z paleniem w miejscach publicznych? stoje na ulicy, pale szluge, wpada LAPD i na drugi dzien jestem w domu? czy nikt nie zwraca na mnie uwagi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brg Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 a orientujecie sie ile kosztuja fajki w Californi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brg Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 dubel wyszedl :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpmkat Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Gdzieś przedwczoraj na google znalazłem pdfa z cenami wliczajac taxy, średnio po 4 $ ... Jeśli chesz dokłądnie to na pewno trafisz na google wpisując cigarettes+price+states Link to comment Share on other sites More sharing options...
agatenka Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 O ile dobrze pamiętam to coś ok 5$ za Marlboro Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpmkat Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 5 to w nowym jorku czy new jersey, w większości stanów 4- 4.5 właśnie malboraski, np. w Nevadzie 4.30 z taxami są nawet stronki gdzie wagon kupisz za 15 $ - i perfidnie pisze że to są malboraski ze wschodu (Rosja czy Ukraina) LOL dobrzy są Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groch Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Jaka opcja bedzie lepsza, kupic szlugi w Polsce czy w Wiedniu na bezcłówce? Oczywiście Marlboro. I czy Marlboro amerykańskie są takie dobre? Mam kumpla, który był w Stanach i twierdzi, że w porównaniu z polskimi to każdy amerykański marlboras to niebo w gebie. Po prostu palisz i patrzysz jaki swiat jest piękny:)) pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
monroe Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 I czy Marlboro amerykańskie są takie dobre?Mam kumpla, który był w Stanach i twierdzi, że w porównaniu z polskimi to każdy amerykański marlboras to niebo w gebie. Po prostu palisz i patrzysz jaki swiat jest piękny:)) Kumpel miał rację 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.