basieńka Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 witam wszystkich serdecznie dzieki forum i pani Karinie przeszlam pomyslnie rozmowe z konsulem w sprawie GC. petycje zlozyl na mnie maz (amerykanin) pod koniec marca a spotkanie mialam juz wyznaczone na poczatek maja. sama rozmowa trwala doslownie kilka minut. w sumie to nie byla rozmowa. gdy moj numerek wyswietlil sie i podeszlam do konsula on poinformowal mnie ze juz przejrzal petycje wraz ze wszystkimi dokumentami i rozpatrzyl ja pozytywnie a wiec od razu przeszlismy do skanowania palcow. po czym tylko dostalam kwity z numerami przesylek paszportow i to bylo na tyle. jesli ktos ma pytania na ten temat chetnie w miare mojej wiedzy udziele odpowiedzi pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia
Callan Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 gdyby nie ty wiele osób na tym forum, pewnie by sie pomęczyło troche ... czytając twoje posty wiele rzeczy sie dowiedziałem i wiele obaw sie rozwiało
karina Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 No prosze a juz mialam isc udzielac sie na innym forum. Ale po takim komplemencie chyba jednak tu jeszcze troche zostane.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.