Jackie Napisano 4 Października 2006 Zgłoś Napisano 4 Października 2006 Co tez tutaj mi sie podoba to po zrobieniu RN moza jeszcze pozniej zrobic specjalizacje. No własnie, mnie sie podoba anestezjologia Położnictwo też może być, ale z tego co się zorientowałam są mniejsze zarobki.
wiatr Napisano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2006 Hej! Znalazłam na tej stronce pełno ofert pracy dla pielęgniarek Po prostu zatrzęsienie.http://www.latimes.com/classified/jobs/?track=leftnav-jobs
wiatr Napisano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2006 Co tez tutaj mi sie podoba to po zrobieniu RN moza jeszcze pozniej zrobic specjalizacje. No własnie, mnie sie podoba anestezjologia Położnictwo też może być, ale z tego co się zorientowałam są mniejsze zarobki. Anestezjologia jest ciekawa i tak na marginesie nie trzeba wiele mówić :wink:
KB Napisano 7 Października 2006 Zgłoś Napisano 7 Października 2006 Do otrzymania uprawnien anastezjologia trzeba skonczyc graduate i miec jeszcze dodatkowe certyfikaty. Ale niewatpliwie jest to specjalizacja na samej gorze listy plac. Certified midwife tez ma dobre zarobki i jest bardzo interesujaca praca. Poza tym nawet jak sie pracuje jako staff nurse, to placa wzrasta z doswiadczeniem. To na tyle na dzisiaj, wracam do szmerow serca i rozrozniania dzwiekow zastawek. Pozdrawiam wszystkie przyszle pielegniarki. http://www.allnursingschools.com/faqs/crna.php
Ilka Napisano 10 Października 2006 Zgłoś Napisano 10 Października 2006 o rany ! Dziewczyny, ale te wszystkie kursy itd .. - przerazajace. A wiecie moze jak wyglada sprawa fizykoterapeutow, badz masazystwo w szpitalach? Czy sa rownie potrzebni jak pielegniarki? Jakie szkoly trzeba by zaliczyc? Tak tylko pytam, wiem, ze uczycie sie na pielegniarki, ale moze obilo Wam sie cos o uszy. Bede wdzieczna za odpowiedzi.
KB Napisano 10 Października 2006 Zgłoś Napisano 10 Października 2006 Obilo sie, ale szczegolow nie znam. Poszukaj po roznych forach, chyba na GW pod praca w USA i Kanadzie bylo o tym, ktos podal szczegoly. Tez jest podobno duze zapotrzebowanie. Kursow i certyfikatow nie da sie ominac, pracownicy opieki zdrowotnej musza miec certyfikat/licencje itp. Tylko pracownicy nizszego szczebla np nurse assistant nie musi (ma przeszkolenie), ale taka osoba zarabia bardzo malo i pracuje calkowicie pod kontrola RN. Znalazlam, tu masz link http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=4...=436&w=48718001
wiatr Napisano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Napisano 11 Października 2006 o rany ! Dziewczyny, ale te wszystkie kursy itd .. - przerazajace. A wiecie moze jak wyglada sprawa fizykoterapeutow, badz masazystwo w szpitalach? Czy sa rownie potrzebni jak pielegniarki? Jakie szkoly trzeba by zaliczyc? Tak tylko pytam, wiem, ze uczycie sie na pielegniarki, ale moze obilo Wam sie cos o uszy. Bede wdzieczna za odpowiedzi. Hej! Poszukaj na forum serwisu www.jobmed.pl, wydaje mi się, że ktoś coś pisał, ale nie jestem pewna w 100%. Po zdrawiam
Agula Napisano 15 Października 2006 Zgłoś Napisano 15 Października 2006 No własnie, mnie sie podoba anestezjologia Położnictwo też może być, ale z tego co się zorientowałam są mniejsze zarobki. Ja chcialabym zrobic onkologie...ale najgorsze to, ze tylko kilka uniwersytetow ma ta specjalizacje i wyglada na to, ze na dwa lata bede musiala przeniesc sie do Kalifornii jak juz sie na to zdecyduje
Jackie Napisano 15 Października 2006 Zgłoś Napisano 15 Października 2006 Ja na szczęście wszystko co mnie interesuje mam na miejscu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.