Bukaj Napisano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2007 No stary.........po 4 miechach rozsiewania polskich genow na Hawajach...........smiglo bedziesz mial do wymiany :wink: Gratuluje i zycze stosunkowo udanego wyjazdu :twisted: Co za tekst hehe :twisted: Ubawilem sie rano w biurze...
Mingan Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2007 No stary.........po 4 miechach rozsiewania polskich genow na Hawajach...........smiglo bedziesz mial do wymiany :wink: Gratuluje i zycze stosunkowo udanego wyjazdu :twisted: Co za tekst hehe OSTRO 8)
justynka184 Napisano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2007 mingan a ile w końcu zapłaciłes za bilet na hawaje i ile bedziesz płacił miesięcznie za mieszkanie?? gdzie dokładnie lecisz??
Mingan Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2007 Lece w końcu do Honolulu jak już pisałem dokładnie za dwa tygodnie powinienem już stanąć na płycie lotniska. Za mieszkanie mamy płacić niecałe 400$ a prace mam mieć jako kelner w jakiejś restauracji ale z tego co zauważyłem dużo osób dostało kelnera więc jak na miejsce dolecimy pewnie się okaże ,że większość trafi na inne pozycje. A ty w końcu gdzie lecisz z ekipą? Potrzebuje teraz informacji na temat samego lotniska w Honolulu czy daleko jest od niego do centrum? będę musiał się późną godziną dostać do apartamentu, więc czy na lotnisku jest jakiś transport? oprócz oczywiście taxi?
justynka184 Napisano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2007 a ja w koncu na extraselfa do chicago:) tez 19 lece, a lecisz na orientation do chicago?
Mingan Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2007 no way!! o której masz wylot? może w wawie się spotkamy na lotnisku, ja lecę o 6:30 rano
justynka184 Napisano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2007 ja o 7.05 ale ja lece Air France przez Paryż
justynka184 Napisano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2007 tak,jakoś na początku maja byłam. wtedy było kilka osób które leciały już w maju na hawaje.
agatenka Napisano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2007 Potrzebuje teraz informacji na temat samego lotniska w Honolulu czy daleko jest od niego do centrum? będę musiał się późną godziną dostać do apartamentu, więc czy na lotnisku jest jakiś transport? oprócz oczywiście taxi? Mingan jest autobusik, my jechaliśmy czymś takim ( a może właśnie z tej firmy – nie pamiętam) http://www.hawaiivacationsite.com/honolulu...uttle-2006.html Płaciliśmy coś ok. 10 – 12$ za osobę, powiedzieliśmy, do którego hotelu jedziemy i zawiózł nas pod same drzwi. Poszperaj jeszcze na Internecie pewnie znajdziesz coś jeszcze. Tu masz jeszcze jeden link http://www.hawaii.gov/dot/airports/hnl/hnl...round_trans.htm Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.