martha Napisano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2006 Jestem nielegalnie w stanach od 1,5 roku ,od 2 latach jestem bardzo zaprzyjazniona z jedna z amerykanskich rodzin ktora wyrazila chec pomocy w zalegalizowaniu mojego pobytu na teranie USA,czy moga w jakis sposob mi pomoc?Zaproponowali ze jezeli bedzie taka potrzeba moga mnie nawet adoptowac (ale czy mozna adoptowac osobe dorosla?)
Jackie Napisano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2006 Jestem nielegalnie w stanach od 1,5 roku ,od 2 latach jestem bardzo zaprzyjazniona z jedna z amerykanskich rodzin ktora wyrazila chec pomocy w zalegalizowaniu mojego pobytu na teranie USA,czy moga w jakis sposob mi pomoc?Zaproponowali ze jezeli bedzie taka potrzeba moga mnie nawet adoptowac (ale czy mozna adoptowac osobe dorosla?) Nie można. Tzn. można, ale nie można na dorosłą, adoptowaną osobę składać petycji emigracyjnej.
sly6 Napisano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2006 martha pozostaje slub z obywatelem i wtedy Ci pomoga .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.