kasia11 Napisano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2006 Hej Czy mozecie polecic jakies sklepy internetowe w USA z ktorych warto zamowic perfumy albo kosmetyki??
kasia11 Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2006 moze zle sformulowalam pytanie, ale chodzi mi o mniej oczywiste sklepy anizeli amazon.com moga to byc nawet adresy WWW jakichs mniejszych sklepow, ktore maja fizyczny "residental adres", a nie tylko internetowe z gory dzieki
katlia Napisano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2006 www.sephora.com -- szalenie popularna strona i sklepy www.ulta.com -- tez popularne nie wiem czy interesuje ciebie ebay - ale tam tez mozna kupic kosmetyki, itp w dobrych cenach.
crowM Napisano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2006 ostatnio robilem zakupy w perfumani (fizycznym sklepie) i przeplacilem o kilkadziesiat dolarow w stosunku do www.amazon.com!!! (lacznie na 4 flakonikach perfum)
Jackie Napisano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2006 Nie "przepłaciłeś" - po prostu takie są realia. Sklepy internetowe z oczywistych względów są tańsze niż w realu. Sklep internetowy nie płaci za czynsz, nie płaci sprzedawcom, nie płaci za prąd itp. Za to można towar pomacać, a w przypadku perfum powąchać Chyba że kupujemy zapach który znamy.
air Napisano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2006 a ja kupilem perfumy w perfumania.com i oszczedzilem kilkadziesiat dolarow w stosunku do fizycznych - ulty i perfumanii
Wojtek-J Napisano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2006 www.pricegrabber.com - wyszuka najtansze oferty w sporej bazie sklepow internetowych (zawarte sa w niej tez wspomniane wyzej ...). Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.