babs Napisano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2006 Hola:) Aktualnie przebywam w USA na wizie J1. Moja wiza traci waznosc w listopadzie br. W okolicach lutego chcialabym przyjechac do USA na ok. 2 tygodnie. Czy ktos moglby mi powiedziec kiedy najwczesniej moge sie starac o wize turystyczna? Z gory dzieki za info. Pozdrawiam z NY:)
Meister Napisano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2006 Kiedy chcesz - wiza J1 nie ma nic wspolnego z turystyczna.
kubakj Napisano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2006 Jesli nie masz zakazu powrotu do USA przez 2 lata od zakonczenia programu, to mozesz nastepnego dnia po przylocie do kraju byc w ambasadzie po wize B-2
babs Napisano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Napisano 1 Września 2006 Dzieki za info:) i jeszcze jedna kwestia... W jakim okresie od rozpoczecia wizy musze z niej NAJPOZNIEJ skorzystac??? Zalozmy,ze dostaje wize turystyczna na 10 lat.... a deklarowany wyjazd we wnioskach wizowych z przyczyn niezaleznych ode mnie nie bedzie mogl ulec realizacji.... Z gory dzieki za odpowiedz:)
sly6 Napisano 1 Września 2006 Zgłoś Napisano 1 Września 2006 babs masz na to 10 lat aby wleciec na teren USA (jesli taka promese dostaniesz)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.