babs Posted August 19, 2006 Report Posted August 19, 2006 Hola:) Aktualnie przebywam w USA na wizie J1. Moja wiza traci waznosc w listopadzie br. W okolicach lutego chcialabym przyjechac do USA na ok. 2 tygodnie. Czy ktos moglby mi powiedziec kiedy najwczesniej moge sie starac o wize turystyczna? Z gory dzieki za info. Pozdrawiam z NY:)
Meister Posted August 19, 2006 Report Posted August 19, 2006 Kiedy chcesz - wiza J1 nie ma nic wspolnego z turystyczna.
kubakj Posted August 19, 2006 Report Posted August 19, 2006 Jesli nie masz zakazu powrotu do USA przez 2 lata od zakonczenia programu, to mozesz nastepnego dnia po przylocie do kraju byc w ambasadzie po wize B-2
babs Posted September 1, 2006 Author Report Posted September 1, 2006 Dzieki za info:) i jeszcze jedna kwestia... W jakim okresie od rozpoczecia wizy musze z niej NAJPOZNIEJ skorzystac??? Zalozmy,ze dostaje wize turystyczna na 10 lat.... a deklarowany wyjazd we wnioskach wizowych z przyczyn niezaleznych ode mnie nie bedzie mogl ulec realizacji.... Z gory dzieki za odpowiedz:)
sly6 Posted September 1, 2006 Report Posted September 1, 2006 babs masz na to 10 lat aby wleciec na teren USA (jesli taka promese dostaniesz)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.