sly6 Napisano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2006 Martunia stan konta sprawdzaja jak im przedstawiasz z paru miesiecy wyciag wiec wtedy wyjdzie ze pare dni ,tygodni wplynela kasa na Twoje konto(no chyba ze dostala bys jakis spadek,wygrana ,sprzedala mieszkanie itp)to wtedy bierzesz kwit o tym . musisz sie dowiedziec w Ambasadzie czy bedzie egzamin z TOEFLA honorowany,tutaj masz adres e-mail: Warsaw-im-enquiry@international.gc.ca
Andrzej27 Napisano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2006 Ja miałem Cambridge FCE, CAE i nic...Oni mają napisane jakie mogą to być examy i cześć.... Trzea zdać i kropka.... Pozdrawiam
Martunia Napisano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2006 hej napisalam do ambasady w sprawie toefla, zobaczymy co odpisza zatem jaka jest rada dla takiej osoby jak ja nie posiadajacej na koncie 10 tys dolarow kanadyjskich? skoro pozyczenie nie wchodzi w gre to co mam zrobic? ja myslalam szczerze mowiac ze wyciag z konta to daje sie za ostatnie co najwyzej 3 mieisace ale moze sie myle dzieki
sly6 Napisano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2006 Martunia jechac przez Quebec bo potrzebujesz z 5 tys dol can lub tez wziasc teraz kase i potrzymac z pare miesiecy na koncie lub tez jechac na wizie pracowniczej ,kiedys Ambasada prosila o wyciag z banku z ostatnich 6 miesiecy .
maciopa Napisano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2006 Martunia - rozmawiałem osobiście - odpowiedź brzmiała mniej więcej tak : jeśli NIE zależy Panu na dodaniu do punktacji wyniku za znajomośc języka to NIE MUSI Pan dołączać wyniku egzaminu TOEFL....
madchild Napisano 4 Października 2006 Zgłoś Napisano 4 Października 2006 Andrzej27: czesc, ja rowniez uczestnicze w SW - czy moglbys napisac kiedy zlozyles aplikacje i jaka orientacyjna liczbe miesiecy kazali Ci czekan na decyzje ? pozdrawiam
Andrzej27 Napisano 4 Października 2006 Zgłoś Napisano 4 Października 2006 Aplikacja -lipiec 2005, oczekiwanie na IA -do 31 sierpnia 2006, average processing time - 24 m-ce.... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.