Skocz do zawartości

Co to jest dokladnie pettition approval notice??

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moje pytanie jest dokladnie takie samo jak temat postu!! Wiem ze to jest potrzebne do papierow ktore sklada sie na zielona karte wiec musze wiedziec dokladnie co to jest!!! Z gory dzieki za odpowiedz:)

Napisano

Przecież Ci już odpisałam - jest to dokument jaki urząd imigracyjny przysyła po tym jak petycja zostaje zaaprobowana. Nazywa się to "Notice of Approval" lub "Notice of Action". Gdzieś plącze się napis "I-797".

Jeżeli żona składała na Ciebie petycję o wizę narzeczeńską, to po złożeniu petycji z USCIS powinien był przyjść ten właśnie papierek.

Tu masz zdjęcie jak to wygląda http://www.usaimmigrationattorney.com/NewS...rdTimeI-797.gif

Napisano

Bardzo dziekuje wszystkim za pomoc juz wiem co to jest i moja zona to ma:) Teraz tylko zapakowac i wysylac:)

Napisano

Wescie zbijcie z tym waszym poprawianiem znalezli sie profesorowie nie wasz interes jak zechce to sobie napisze porzyczki i was to ma nie interesowac jak nie chcesz miec pozyczonej kasy to sie nie interesuj!!!NarQ

Napisano
Wescie zbijcie z tym waszym poprawianiem znalezli sie profesorowie nie wasz interes jak zechce to sobie napisze porzyczki i was to ma nie interesowac jak nie chcesz miec pozyczonej kasy to sie nie interesuj!!!NarQ

Jest wiele innych drog aby miec "pozyczona kase". Niekoniecznie ktos musi korzystac z twoich uslug. A to jak sie wypowiadasz wrecz do tego zniecheca i watpie aby tutaj znalezli sie naiwni, ktorzy dadza sie skusic na twoja watpliwa "reklame".

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...