leszek Napisano 5 Października 2006 Zgłoś Napisano 5 Października 2006 Witam ,czy ktos ma jakas swoja teorie ,co to moze znaczyc?
sly6 Napisano 6 Października 2006 Zgłoś Napisano 6 Października 2006 jest wiele teori ale zadna prawdziwa
anyz Napisano 6 Października 2006 Zgłoś Napisano 6 Października 2006 zalezy ile gwiazdki mają ramion ..
leszek Napisano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2006 Gwiazdki maja po 5 ramion...i co
STMan Napisano 6 Października 2006 Zgłoś Napisano 6 Października 2006 o cholera, to niedobrze.... a sa z prawej czy lewej strony, pod zdjęciem?? Sprawdz koniecznie a potem kliknij na "szukaj" na forum i wpisz "gwiazdki" Pozdrowienia
leszek Napisano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2006 z lewej ,tez tak mysle ze to powazna sprawa
maciopa Napisano 6 Października 2006 Zgłoś Napisano 6 Października 2006 hehe prawdą jest, że te gwiazdki są tam nieprzypadkowo, hmm napisze w ten sposób - swojego czasu ktoś trafił w ich znaczenie. jesli macie znajomych na calym swiecie ktorzy maja amerykanskie promesy wizowe wbite w paszporty to wymiencie informacje w tym zakresie. nie sa one zwiazane z plcia/rasa.
leszek Napisano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2006 w 1996 roku dostalem pierwsza 10 letnia promese w Berlinie ,ktora mi sie teraz skonczyla i w tedy nie mialem zadnych gwiazdek.Wczoraj moja zona dostala tez w berlinie na 10 lat promese ,ale juz z tymi gwiazdkami.Ja jade w czwartek ,zobacze jaka ja dostane...?
STMan Napisano 6 Października 2006 Zgłoś Napisano 6 Października 2006 Ludzie, dajcie na luz... To co te gwiazdki oznaczaj wiedza IO i to sa tajne oznaczenia. Bylo o tym pisane wielokrotnie, wystarczy zobaczyc w szukajce. Zamiast kolejnej debaty proponuje przejzec archiwum. Nic nowego /poza tym co napisane/ nie wymyslimy
anyz Napisano 7 Października 2006 Zgłoś Napisano 7 Października 2006 Zamiast kolejnej debaty proponuje przejzec archiwum. Nic nowego /poza tym co napisane/ nie wymyslimy no i zepsules cala zabawe a ja juz mialem nowy pomysl aliens included hehee :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.