leszek Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Witam ,czy ktos ma jakas swoja teorie ,co to moze znaczyc?
STMan Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 o cholera, to niedobrze.... a sa z prawej czy lewej strony, pod zdjęciem?? Sprawdz koniecznie a potem kliknij na "szukaj" na forum i wpisz "gwiazdki" Pozdrowienia
leszek Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 z lewej ,tez tak mysle ze to powazna sprawa
maciopa Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 hehe prawdą jest, że te gwiazdki są tam nieprzypadkowo, hmm napisze w ten sposób - swojego czasu ktoś trafił w ich znaczenie. jesli macie znajomych na calym swiecie ktorzy maja amerykanskie promesy wizowe wbite w paszporty to wymiencie informacje w tym zakresie. nie sa one zwiazane z plcia/rasa.
leszek Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 w 1996 roku dostalem pierwsza 10 letnia promese w Berlinie ,ktora mi sie teraz skonczyla i w tedy nie mialem zadnych gwiazdek.Wczoraj moja zona dostala tez w berlinie na 10 lat promese ,ale juz z tymi gwiazdkami.Ja jade w czwartek ,zobacze jaka ja dostane...?
STMan Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Ludzie, dajcie na luz... To co te gwiazdki oznaczaj wiedza IO i to sa tajne oznaczenia. Bylo o tym pisane wielokrotnie, wystarczy zobaczyc w szukajce. Zamiast kolejnej debaty proponuje przejzec archiwum. Nic nowego /poza tym co napisane/ nie wymyslimy
anyz Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Zamiast kolejnej debaty proponuje przejzec archiwum. Nic nowego /poza tym co napisane/ nie wymyslimy no i zepsules cala zabawe a ja juz mialem nowy pomysl aliens included hehee :twisted:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.