Małgorzata Synowiecka Napisano 25 Października 2006 Zgłoś Napisano 25 Października 2006 Kochani ,chciala bym spedzić miło w Los Angeles tydzień ,proszę podpowiedzieć mi co mam w Los Angeles zobaczyć i może kogo powinnam spotkać ,a może jest ktoś kto mi pokaze Los Angeles i pozna taka ciekawą osobe jak ja,są to moje krótkie wakacje i milo bedzie jak fajnie je spędzę,moze jakaś podpowiedź gdzie powinnam spac- w ładnym miejscu nie koniecznie tanim,gdzie mam wypożyczyc samochód itp,z góry dziękuje za podpowiedż Małgośka Sorry nie wiedziałam ,ze srót Lax to tylko lotnisko,znjomy posługiwął sie nim mówiąc o miescie Los Angeles,sorry
sly6 Napisano 25 Października 2006 Zgłoś Napisano 25 Października 2006 na tej stronie mozesz spotkac osoby ktore Cie moge oprowadzic po LA: http://www.hospitalityclub.org/
Mingan Napisano 25 Października 2006 Zgłoś Napisano 25 Października 2006 chciała byś spędzić miło tydzien na lotnisku? bo to właśnie oznacza skrót LAX i to pomyslałem gdy przeczytałem temat, co do LA to takie szałowe nie jest wolabym pojechać do san fransisco ktore na każdym kto był i tu i tu robi większe wrażenie
miles Napisano 25 Października 2006 Zgłoś Napisano 25 Października 2006 Wlasnie co to oznacza skrot LAX ??? Bo nie jarze ???
tissaya Napisano 25 Października 2006 Zgłoś Napisano 25 Października 2006 LAX to lotnisko w Los Angeles:) ja bym tam tygodnia nie chciala spedzic, hehs.. nawet jesli chodzi o LA- brud, syf i nic ciekawego.
aga_wrr Napisano 25 Października 2006 Zgłoś Napisano 25 Października 2006 TEz sadze, ze San Fransisco byloby zdecydowanie lepszym wyborem. JEsli masz mozliwosc to zmien LAX na SFO A jesli nie ... no to calkiem niedaleko do San Diego - o niebo przyjemniejsze miejsce niz LA.
marytylermoore Napisano 26 Października 2006 Zgłoś Napisano 26 Października 2006 hmmm.. tydzien w los angeles international airport? - nie ma nic ciekawego - a w sklepach bezclowych straszna drozyzna. Jest tez takie miasteczko Lax gdzies w niemczech chyba, moze tam sie wybieralas?
Małgorzata Synowiecka Napisano 26 Października 2006 Autor Zgłoś Napisano 26 Października 2006 TEz sadze, ze San Fransisco byloby zdecydowanie lepszym wyborem. JEsli masz mozliwosc to zmien LAX na SFO A jesli nie ... no to calkiem niedaleko do San Diego - o niebo przyjemniejsze miejsce niz LA. Witam dziękuje za piękne zdjecia jesteście na nich wspaniali i miejsce jest nietuzinkowe,wszystkiego dobrego ,oczywiscie chodziło mi o Los Angeles,bo tam mam spędzic tydzień napewmo będzie dobrze pozdrawiam Małgosia
Przemero Napisano 28 Października 2006 Zgłoś Napisano 28 Października 2006 Miałem okazję podziwiać uroki Los Angeles. Polecam do zwiedzenia takie atrakcje jak Universal Studios w Hollywood czy Disney World lub California Adventure to bardziej na wschód od Los Angeles. W kierunku Meksyku jest San Diego, to urocze miasto i Sea World jako atrakcja - bardzo polecam. Oprócz tego Santa Monica i okolice - super plaża. Co do wypożyczalni to wypożyczyłem Chryslera z Advantage Rent a Car i wszystko było OK. Jeżeli chodzi o Los Angeles jako miasto to nie polecam zwiedzania, oprócz pięknych drapaczy chmur nie ma nic ciekawego. Wręcz przeciwnie, na ulicach nieprzyjemnie i ponuro. Zresztą wieżowce można pooglądać z jadąc autostradą. Pozdrawiam !!
ana Napisano 28 Października 2006 Zgłoś Napisano 28 Października 2006 A ja polecam park Six Flags Magic Mountain!! http://www.sixflags.com/parks/magicmountai...su-virtual.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.