pabloo Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Witam mam pytanko moj tato ma rezydenta i zlozyl tam kiedys papiery o gc.. wszystko mialo sie dobrze i juz rozpatrywali moj wniosek bo termin mialem lada dzien az tu nagle dzwonie a oni ze zmienili mi kategorie na inna bo skonczylem 21lat i znowu bede musial czekac bog wie ile bo ta kolejka jest dluzsza.. jakie jest rozwiazanie takiej sytuacji ? czy jak ojciec zda na obywatelstwo bedzie cos szybcie? czy poprostu cierpliwie czekac ? a moze adwokat cos pomoze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Witam mam pytanko moj tato ma rezydenta i zlozyl tam kiedys papiery o gc.. wszystko mialo sie dobrze i juz rozpatrywali moj wniosek bo termin mialem lada dzien az tu nagle dzwonie a oni ze zmienili mi kategorie na inna bo skonczylem 21lat i znowu bede musial czekac bog wie ile bo ta kolejka jest dluzsza.. jakie jest rozwiazanie takiej sytuacji ? Nie ma rozwiązania. Taka jest procedura, niestety. czy jak ojciec zda na obywatelstwo bedzie cos szybcie? czy poprostu cierpliwie czekac ? Jak ojciec zostanie obywatelem to owszem, sprawa się przyspieszy, ale niewiele krócej będzie to trwało. a moze adwokat cos pomoze? Nie sądzę. Dobry prawnik może wiele, ale procedur nie zmieni. Tu masz podane kategorie wizowe i ile się na nie w przybliżeniu czeka: http://www.prawoimigracyjneusa.com/Rozpatr...0petycji%20.htm Niestety, czas oczekiwania się wydłużył w Twoim wypadku znacznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.