fifi Napisano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2006 Jak w temacie. Kiedy zacząć szukać biletu, żeby kupić najtaniej? Luty? Marzec? Kwiecień? Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam
Hania Napisano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2006 Ania, im wczesniej tym oczywiscie lepiej My kupowalismy jakos dopiero na przelomie marzec/kwiecien, bo wtedy bylo juz wiadomo,ze lecimy na worka, ale na pewno kupilibysmy wczesniej jakby bylo wiadomo wczesniej. Kupowalismy przez stronke www.kayak.com .
gabbi Napisano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2006 Hania A ja mam pytanie co do tej strony. Kupowaliscie te bilety jak byliscie w Polsce? I placiliscie polska karta kredytowa?? pozdrawiam
sly6 Napisano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2006 fifi a to zalezy kiedy chcesz leciec i gdzie? bo jesli w okresie letnim to do maja powinnas kupic bilet .
Hania Napisano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2006 A ja mam pytanie co do tej strony. Kupowaliscie te bilety jak byliscie w Polsce? I placiliscie polska karta kredytowa?? Na stronie akurat wyswietlilo sie,ze najtansze bilety tam gdzie chcielismy leciec sa z American Airlines, bylo przekierowanie na strone www.AA.com, tam na stronie znalezlismy namiary na przedstawicielstwo AA w PL (Warszawa), zadzwonilam tam, pani podala mi kwote w złotych (wyszlo troszkę drożej-przez koszty manipulacyjne, ale tylko może 50zl drożej), kase przelałam na konto AA w PL i po tygodniu miałam już bilety w ręce .
fifi Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2006 fifi a to zalezy kiedy chcesz leciec i gdzie? No to ja sie wybieram na WAT do Reno (znowu) i tam tez chce leciec:) W zeszlym roku kupowalam pozno, gdzies w maju i przeplacilam, wiec tym razem chce uniknac tego bledu:) Ale jak np teraz sprawdzalam to bilety na czerwiec byly po 8000 czyli jest zdecydowanie za wczesnie :wink: Wiec sie tak zastanawialam, kiedy jest ten odpowiedni moment
szopen Napisano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2006 polecam stronkę przez którą można kupić bilety http://latajznami.pl/
Marcin20 Napisano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2006 Glwone linie lotnicze (np. BA) wprowadzaja nowe taryfy(cenniki lotow) na sezon letni w okolicach poczatku marca, wiec wtedy decydowalbym sie na zakup biletu majac takze na uwadze ze do tego czasu bedzie mozna okreslic dokladna date wylotu na W&T oraz inne programy wakacyjne... Pozdrawiam !!
fifi Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2006 Dzieki, o ta informacje mi chodzilo Pozdrawiam serdecznie! fifi
ju_ulka Napisano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2006 im wczesnie tym lepiej, ja na worka 2007 bilet juz kupilam pare dni temu i zaplacilam tylko 1912 zl za lot do Los Angeles liniami Air France (i miejsce wcale nie na skrzydle czy w bagazowym ) w te wakacje za lot do San Francisco zaplacilam 3500 zl wiec jest to ogromna roznica (a mialam propozycje z biura ytp 4700 zl) w tym roku jestem madrzejsza 8) ----------------------------- 2007 --> California 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.