StachuTheOne Napisano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2006 a powiedzcie mi ile by kosztowl bilet w okolicach marca do NY ?? pozdrawiam
lelaa Napisano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2007 Witajcie, mam pytanie do zorientowanych, czy teraz jest najlepszy czas na zakup biletow do NYC na lipiec, czy tez mam jeszcze poczekac ok. miesiaca na jakies lepsze okazje?? Wiem, ze im blizej do wylotu tym drożej.... Sprawdzalam na kayaku i wychodza mi dziwne rzeczy - otóz, nie widze opcji dzieci, tylko sa podrozni i koniec, a ja potrzebuje 2 biletow dla osob doroslych + dla dziecka 12 lat. Powinien byc troche tanszy. I nastepna rzecz, gdy wpisuje w przegladarke 2 podróznych, to cent są tańsze np. 701 $ a gdy 3 osoby, to cena zaczyna sie od 767 $. Dlaczego?? Czy na tym kajaku nie ma opcji dla dzieci?? A może ktoś mi doroadzi lepszą stronę, ew. biuro podróży w Polsce, które zajmuje się biletami i ma fajne oferty pozdrawiam
floorek Napisano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2007 Czy mozna gdzies dostac bilety z USA do Polski ok 20 czerwca za mniej niz 950 dolarow? Jak tak to gdzie? ;>
agatam Napisano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2007 A ja szukam biletow do USA na sierpien -wrzesien. Jak lepiej kupowac: duuuzo wczesniej, na ostatnia chwile czy czekac do ostatniej chwili na rozne promocje?
sly6 Napisano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2007 co do kupowania biletow do USA w tym okresie to jesli mozesz to poczekaj z pare tygodni,teraz np KLM ma duza promocje na bilety lotnicze wiec moze tak cos znajdziesz dla siebie...
jok Napisano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2007 a powiedzcie mi ile by kosztowl bilet w okolicach marca do NY ??pozdrawiam lot w okolicach marca czy zakup? Generalnie koło 15 czerwca zaczyna się chyba sezon wakacyjny i ceny biltów idą w górę o kilkanaście/kilkadziesiąt procent. Ale to powinna być kwota rzędu 1500-2200 zł
mimo66 Napisano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2007 Kupiłem bilet do Sarasoty FL za pośrednictwem biura podruży TUi,zapłaciłem 1990zł +100zł za pośrednictwo. Oczywiście bilet w dwie strony.
opuncja Napisano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2007 mi udało sie kupic liniami Continental airlines ( w zeszlym roku na wakacje - za 1700 z groszami) z Berlina do Los Angeles z przesiadką na JFK... a ceny zmieniaja sie z dnia na dzien... nawet o 200-300 zł... im wczesniej tym lepiej
sly6 Napisano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2007 opuncja to zalezy od dostepnosci miejsc w danej taryfie i wazne aby w czasie zakupu byc tzw elastycznym co do dnia wylotu i np przesiadek,.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.