Angela ;* Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Mam wize turystyczną B1/B2 i chiałabym ją zmienić na F1 bo mam zamiar się tam uczyć. 1. Jakie papiery (dokumenty) potrzebuję, żeby zmienć status ? 2. Jakie warunki musze spełniać ? 3. Ile kasy trzeba za to zapłacić No i jeszcze gdyby ktos wiedział cos więcej to prosze o napisanie Z góry dziękuje za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 http://dziennik.com/www/dziennik/inne/arty...edukacja-0.html druki sa tutaj: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis Pamietaj o tym ze jak zmienisz status w USA i bedziesz musiala wrocic do Polski to Twoja wiza przestanie byc wazna i bedziesz musiala od nowa starac sie o wize studencka i to z terenu Polski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angela ;* Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 Znaczy bo ja chciałam zrobić tak, że pójdę tam do high school a potem do collegu no i potem pójść do pracy lub załozyć rodzine w tym sensie nze wyjsć za mąż za rodowitego Amerykanina za kase i potem sie rozwieść tak żeby dostać zieloną kartę a może a nóż widelec sie uda, że poznam tam kogos za kogo będę chciala wyjść i nie będę musiala wychodzić tylko po to, zeby dostać stały poby A wracajac do tematu czyli tzn. ze jesli bym wróciła do Polski np. po High School to wiza mi wygaśnie i będę się musiała starać jeszcze raz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Jesli wrocisz do Polski to bedziesz musiala sie starac o wize w Polsce jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmz Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Dlatego, ze wize, ktora otrzymasz na terenie USA bedzie wiza POBYTOWA, a nie wjazdowa. Nie ma mozliwosci uzyskania wizy wjazdowej, na terenie USA, a taka wlasnie bedziesz potrzebowac aby przekroczyc granice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.