Skocz do zawartości

czy ktos pracowal dla Peppermill w RENO??

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na kolana mnie to nie rzucilo :roll: niemniej jednak gratuluje i szczerze zycze powtorki! :)

Problem w tym, ze na H2B placi sie slone podatki :lol: nie wiem jak z nadgodzinami (watpie), a druga praca jest nielegalna. :?

Powodzenia!

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

to nie było tak dużo. Byli tam też ludzie którzy zarobili więcej, szczególnie ci co mieli drugą pracę. Wszystko zależy od podejścia do pracy i do wydawania kasy!!!

Napisano

Siema Wszystkim,

a teraz do jadacych na h2b do Peppermill:

dostalem dzis info , ze na 99% nie bedzie programu bo bleble ble, niewazne.

Radze tym, co nie dostali takiego info z biur( mowie o innych biurach,nie moim bo wiem ze tez inne biuro organizuje tam h2b) niech sie szybko zorientuja w sytuacji i szukaja rozwiazan.

Ja, jak juz pisalem, jade na spokojnie na WAT'a. Wiec wciaz mowie: do zobaczenia :)

huhuhu

• 1 miesiąc później...
Napisano

Ja i brother_luk chcemy jechać na h2b do peppermilla za rok... Więc proszę o kon tych którzy tam już są i chcą jechać za rok :)

Napisano

BTC wysyłało. Był to wyjazd dla osób którym nie udało się pojechać w tym roku do peppermila z H2B a w zamian za to zaproponowano nam wyjazd tam na intershipa. Zgłaszać się było można do zeszłego tygodnia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...