bebe84 Napisano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2007 Ponawiam temat. Kto sie wybiera do AC w te wakacje? Jaka prace Wam zaoferowali?
Omen Napisano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2007 BTC--> resorts/hitlon-> busser , tylko ze to oferta sugerowana z * , ze o doborze roboty decyduje Human Resorces :wink:
Nyla Napisano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2007 W Resorts dostaniesz pewnie taką pracę, jaką przydzieliło BTC. W zaszłym roku nie było nawet możliwości zmiany... Busser - wielka lipa Pracowałam na tym stanowisku 1 dzień i mialam dosyć (potem zostałam food serverem ), tyle że w Room Service. W restauracjach nie było tak źle, ale zarobki średnie. BTC=> Trump (nie wiem który) => cocktail server
bebe84 Napisano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2007 Nawet nie wiedzialam ze BTC ma oferty pracy do Trumpa..... zapewne umowe tez masz ogolna z tzw * ze ostateczna decyzja o stanowisku pracy nalezy do menagera.....
Nyla Napisano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2007 Hehe, w ofercie to może nie ma, ale na targach był Trump Jestem po rozmowie z przedstawicielem i na umowie już widnieje stanowisko. Z tego co się dowiedziałam to jest ono pewne, tylko nie wiadomo w którym z kasyn. Zapisali, że preferuję Taj Mahal, ale tego nie mogli obiecać
darop Napisano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2007 Trump był na targach pracy zdaję się ?? Nyla-> koniecznie napisz jak Ci będzie w tym Trumpie bo jeszcze nikogo nie spotkałem stamtąd i na forum też nikt chyba o nich nie pisał. Co będziesz robić??
bebe84 Napisano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2007 No wlasnie, tez sie zdziwilam trumpem, ale moze praca bedzie ok. Dokladnie, napisz jak w trumie sie sprawa miewa.....
Nyla Napisano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2007 Co będziesz robić?? Mam być cocktail serverką razem z koleżanką. Mój chłopak bar porterem. Umowy mamy podpisane na konkretne stanowiska, nie jest to umowa otwarta jak w przypadku sieci Harrahs. W zeszłym roku nie słyszałam, żeby ktoś z Polski pracował w którymś z kasyn Trumpa, albo poprostu nie znałam nikogo BTC podobno ma namiary na osoby, które tam już pracowały, wiec trzeba bedzie sie do nich uśmiechnąć, bo nikt na tym forum i ze znajomych nie wie czego się spodziewać
spikerka69 Napisano 2 Maja 2007 Zgłoś Napisano 2 Maja 2007 hej! lecimy w tym roku pierwszy raz, wlasnie do ac i trumpa (wpisali nam marine, ale to ponoc na jakims za[beeep]u i bedziemy sie starali to zmienic). lecimy 19 czerwca, szukamy lokum, nic nie wiemy (oprocz tego co udalo mi sie juz tu poczytac) ale jest fajnie mam nadzieje ze sie jakos tam poznamy na miejscu pzdr
FOGO Napisano 16 Maja 2007 Zgłoś Napisano 16 Maja 2007 Witam, ja tez lece do ATC (Ventnor ) wylot 26 czerwiec i rowniez szukam lokum !!! Dawiniu@o2.pl 8038872 (siedze na niewidocznym) wiec piszcie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.