muac Napisano 26 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 witam, wlasnie minęło 10 miesiecy jak złożylam dokumenty w programie skilled workers i dostałam zaproszenie na interview do ambasady. czy ktoś już to przechodził i mógłby sie podzielić wrażeniami dziękuję
Andrzej27 Napisano 26 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 Muac... Na oko coś chcą ustalić....jest jakiś słaby punkt Twojej aplikacji? IELTS zdany? Dyplomy z edukcji wiarygodne? Krewni może jacyś w Kanadzie? Dołączyłaś xero ich ID z Kanady? Być może to rutynowa kontrola...Ale zastanów się co mogło iść nie tak... Pozdrawiam A.
max321 Napisano 26 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 Nic nie chca ustalic. Papiery musisz miec skapletowane i tyle. Dzen dobry i do widzenia. Gatulacje i powodzenia w USA. To nie wiza turystyczna ze trzeba cos udowadniac, jak masz papiery w porzadku to nie ma sie czego bac, w koncu jedzesz do pracy z zamiarem pozostania. Pozzatym sprawdzili cie juz w DOL i INS.
max321 Napisano 26 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 Chyba zle zrozumialem. Myslalem ze mowisz o skilled workers do USa a ty zdaje sie pytasz o canade. O tym to nie mam pojecia, wiec to co napisalem nie ma znaczenia.
Andrzej27 Napisano 26 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 max... To nie USA.... to Kanada.... tak? A zgodnie z papierami jakie przewalałem odnośnie Skilled Worker.... To właśnie wątpliwość jakaś jest główną przyczyną interview... A.
sly6 Napisano 27 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2007 muac zazwyczaj pytania dotyczy papierow ktore zlozylas plus spraw zawodowych,czasami pytaja sie o Twoje plany w Kanadzie wiec nie ma sie czego obawiac
muac Napisano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Napisano 27 Lutego 2007 Dziękuję bardzo wszystkim, rzeczywiście chodzi o Kanadę, no cóż dokumenty "robiłam" sama, no to sie przekonam niedługo o co chodzi
Andrzej27 Napisano 27 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2007 hej.. Ja też "robiłem sam"..... i wiem, że to całkiem dobre wyjście... Na pewno o jakiś detal chodzi.... Ale pomyśl co tam mogło być nie tak... To zawsze pomaga... A.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.