Duszek Napisano 25 Marca 2007 Zgłoś Napisano 25 Marca 2007 Szanowni forumowicze, zwracam sie do Was z nastepujacym pytaniem: Jakie mam możliwości/szanse zostania na stałe w usa lub Kanadzie?
ankam Napisano 25 Marca 2007 Zgłoś Napisano 25 Marca 2007 jak masz jakis dobry i poszukiwany w stanach zawod wyuczony to mozesz znalesc pracodawce ktory by cie zasponsorowal... ale o tym malo wiem... tylko rzucam haslo, moze ktos inny powie ci o tym wiecej albo wymysli cos jeszcze innego... pozdro! anka
GAZDA Napisano 26 Marca 2007 Zgłoś Napisano 26 Marca 2007 jak masz duzo kasy to biznes mozesz tam otworzyc i na wize inwestora wyjechac to dziuala w usa jak i w kanadzie...
Duszek Napisano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2007 Niestety nie mam ani wyjatkowego zawodu - obecnie studiuje (zreszta po studiach moj zawod nie kwalifikuje sie do kategorii "poszukiwane"), i tez nie posiadam tyle pieniedzy aby moc zostac inwestorem.
Duszek Napisano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2007 wiza J jako trainee - jedno z wyjsc. O już coś nowego - tylko czy można prosic o nieco wiecej info na ten temat?
rafael Napisano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2007 a jaka praca by cie satysfakcjonowala jest mozliwosc sponsorowania
Groch Napisano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2007 Mam podobna sytuacje - chciałbym wyjechac na stałe do usa - uczyc sie i pracowac. Nie mam na tyle kasy zeby isc na jakas prywatna uczelnie i tez nie moge liczyc na jakas mega-łał pomoc rodziców. Jednak bardzo mi na tym zalezy. Osoby, które maja jakas wiedze na ten temat prosze o rade.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.