Skocz do zawartości

konsulat 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

zgodze sie z Toba , dla otuchy podam statystyki BTC z 2006 roku

na ok. 1500 osób ubiegających sie o wize

niedostało tylko 2 osoby !!!

I byly to dwa marginalne przypadkki (Pierwsza osoba skłamała we wniosku wizomym ,ze niema bliskiej rodziny w usa, a druga byla z nigeri i miala problemy z wiza polska :D )

Wiec mysle ze w tym roku bedzie podobnie i niema sie oco martwić .

pozdrawiam i licze na to ,ze mi i wam wszystkim pojdzie gładko rozmowa z konsulem i dostaniecie swoja promese wizowa...bo wiza dopiero na lotnisku w USA :twisted:

Napisano

a ja też mam wizyte na wtorek, do zobaczenia

czyli przebojem tegorocznym bedą 2 pieczenie na jednym ogniu ?

K: How R U?

A: Im not sure if I get visa, becouse I lied in documents, for real Im from Nigeria.

Napisano

Witajcie.Mam taki problem-cytm tu,ze prawie kazdy kto jedzie na W&T dostaje wize,ale co z osobami,ktore akurat koncza studia,a na dodatek bronia sie przed wyjazdem? Jak przekoac konsula,ze wroci sie do Polski? Dla mnie ,to jest ocywiscie jasne,ze wroce,ale dla Niego juz niekoniecznie.

Nie chce klamac i pisac,ze ide na studia podyplomowe itp.

Z drugiej strony,od tego roku wszdl przepis,ze nie trzeba juz przekladac obrony na po przyjezdzie,tak wiec sa chyba przygotowani na to,ze takich sob jak ja jest wiecej.Jak to sie ma w prktyce? Jest moze ktos wsrod was kto broni sie przed wjazdem i byl juz (dostał wize) u konsula?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...