malamut Napisano 16 Maja 2007 Zgłoś Napisano 16 Maja 2007 czy ktos wie gdzie sa jakies fajne strzelnice w nj, nalazlam pare, ale chodzi mi o sprawdzone i takie w ktorych mozna "wypozyczyc" bron? dzieki
janpalony Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2013 Podbijam pytanie. I czy ktoś się orientuje jak to jest z obcokrajowcami a strzelnicami.czy mogę wypożyczyć broń na strzelnicy i poatrzelac?potrzebuje do tego "opieki" obywatela?gdzie są najbliższe strzelnice w okolicach new brunswick/linden?? Pozdrawiam, będę bardzo wdzięczny za pomoc,zalezy mi nasplenieniu tego marzenia
janpalony Napisano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2013 podbijam temat. ktoś coś?? udało mi sie nieoficjalnie dowiedziec, ze w NJ trzeba miec licencje na bron aby moc korzystac ze strzelnicy, natomiast np w Pensylvanii licencja nie jest juz wymagana. jest ktoś w stanie zweryfikowac te informacje albo dac jakis punkt odniesienia zebym mogl sam zdobyc rzetelne informacje na ten temat?? pozdrawiam
ilya_ Napisano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2013 przeciez mozna w googlach poszukac przykladowo z nj: http://www.shoreshotpistolrange.com/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.