malamut Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 czy ktos wie gdzie sa jakies fajne strzelnice w nj, nalazlam pare, ale chodzi mi o sprawdzone i takie w ktorych mozna "wypozyczyc" bron? dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
janpalony Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 Podbijam pytanie. I czy ktoś się orientuje jak to jest z obcokrajowcami a strzelnicami.czy mogę wypożyczyć broń na strzelnicy i poatrzelac?potrzebuje do tego "opieki" obywatela?gdzie są najbliższe strzelnice w okolicach new brunswick/linden?? Pozdrawiam, będę bardzo wdzięczny za pomoc,zalezy mi nasplenieniu tego marzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
janpalony Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 podbijam temat. ktoś coś?? udało mi sie nieoficjalnie dowiedziec, ze w NJ trzeba miec licencje na bron aby moc korzystac ze strzelnicy, natomiast np w Pensylvanii licencja nie jest juz wymagana. jest ktoś w stanie zweryfikowac te informacje albo dac jakis punkt odniesienia zebym mogl sam zdobyc rzetelne informacje na ten temat?? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 przeciez mozna w googlach poszukac przykladowo z nj: http://www.shoreshotpistolrange.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.